De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

LED stickers - Rood

Upgrade uw bottle service, plak deze LED sticker onder de fles.

De allernieuwste rage onder de feestartikelen, de LED sticker. Een klein object met een grote toegevoegde waarde voor uw club, café of event. De stickers plakken overal aan vast om vervolgens iets op te lichten naar uw keuze. Zo kunt u flessen en glazen oplichten, maar ook bijvoorbeeld onze hartjes ballonnen kun je zo extra laten opvallen!

Hoe werken deze LED stickers?

Erg eenvoudig natuurlijk! U plakt de sticker onder het voorwerp wat u wilt belichten. Dan klikt u op de ‘click to active’-knop om vervolgens het led lampje te laten branden. Na 1 keer drukken knippert het lampje heel snel, na de 2e keer iets minder snel. Op de laatste stand brandt het lampje continu. Als er vervolgens nog een keer op het knopje wordt gedrukt gaat het lampje uit, zodat je de batterij kan sparen voor wanneer hij lange uren moet draaien.

Led stickers voor de perfecte bottle service!

De Led stickers zijn optimaal te gebruiken onder een fles, dit zorgt ervoor dat heel de fles oplicht en dus echt opvalt! Wij van de Horeca Bazaar maken het mogelijk om alles wat u wilt op te laten vallen, met uw eigen bottleservice naar keuze!

Koop al uw LED feestartikelen eenvoudig online bij de Horeca Bazaar

Naast al onze andere led gadgets
zijn ook de Led stickers enorm populair. Omdat wij direct bij onze producenten inkopen, direct uit de fabriek, kunt u het onwijs goedkoop bij ons verkrijgen. En ook bij onze led items geldt; vóór 18:00 besteld = morgen al in huis!

Nog 1348 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering
Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.57