De Horeca Bazaar
23 feb 2016

Zorg dat je festival proof bent met onze opblaasbare dieren, strandballen en mega ballonnen

Het festivalseizoen staat weer voor de deur. Dat betekent dat ook wij weer de meest populaire festival artikelen op voorraad hebben liggen. Vanwege de overweldigende vraag naar opblaasbare dieren, strandballen en mega ballonnen die het publiek in gegooid konden worden, hebben we deze artikelen ruimschoots toegevoegd aan ons assortiment om aan uw vraag te blijven voldoen.

No title

Opblaasbare dieren en strandballen bestaan natuurlijk al erg lang, echter worden ze nog niet zo heel lang als festival feestartikel gebruikt. Een aantal jaar terug is er een zeer bekende DJ mee begonnen en inmiddels is het beeld met rondvliegende opblaaskrokodillen, opblaasdolfijnen, strandballen en ballonnen, niet meer weg te denken uit het festivalwereldje en uiteraard de aftermovies.

Tegenwoordig staat beleving en non-stop entertainment centraal in ons uitgaansleven, gasten willen constant geprikkeld worden. Het gebruik van opblaasdieren en ballonnen in het publiek is een zeer effectieve en relatief goedkope manier om mensen te blijven boeien. De opblaasdieren en strandballen blijven lange tijd boven het publiek rondgaan. Mensen blijven de inflatables in de gaten houden, in afwachting tot het bij hen terecht gaat komen. Op deze manier blijven mensen bezig, ze blijven geëntertaind!

No title

foto: upcoming.nl

Bekijk ons assortiment aan strandballen & opblaas artikelen en zorg dat ook u klaar bent om uw gasten optimaal te entertainen in het nieuwe festival seizoen!

Uiteraard leveren wij ook de inflatables met de laagste prijsgarantie!

Wij gebruiken cookies