De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW
9 apr 2017 | Geschreven door:
trouwen, wedding, feestballonnen, trouwfeest, balloon wall

Wedding Season!!

De lente is het meest populaire seizoen om te trouwen. En dat vinden wij helemaal niet zo gek. De voorjaarszon zorgt voor een gezellige sfeer, de trouwfoto’s worden stralender en je kunt de dikke jassen thuislaten. Naast het ja-woord is het trouwfeest een van de belangrijkste onderdelen van de dag. Je wilt natuurlijk dat dit een topfeest worden, waar mensen nog jaren over napraten. Graag delen wij met jullie onze favorieten bruiloft gadgets en decoratie.

Ballonnenmuur

Op Amerikaanse feesten zien we steeds vaker dat ballonnen op een andere manier gebruikt worden. De trend van nu is de balloon wall. De meest simpele versie zorgt al voor een erg leuk effect. Je blaast de ballonnen op in verschillende groottes en plak ze speels op de muur. De normaal zo saaie tafel met cadeau’s wordt nu automatisch een feestelijk deel van de ruimte.

No title

Hartjes ballonnen

Een hart is hét symbool van liefde en kan daarom absoluut niet ontbreken in jouw decoratie. Versier rondom de tafel van de bruidstaart of kleed de bar aan met verschillende hartjes ballonnen. Wissel af met kleine en grote hartjes ballonnen voor een zeer vrolijk effect. De hartjes ballonnen kun je natuurlijk ook gebruiken in de ballonnenmuur van hierboven.

No title

Witte vlaggenlijnen

Toen wij vroeger klein waren, was het pas echt feest als de slingers aan het plafond hingen. En eigenlijk is er nog weinig veranderd. Vlaggenlijnen zijn misschien wel de gemakkelijkste (en goedkoopste) manier om iedere ruimte om te toveren in een fantastische feest locatie. Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, maar voor je bruiloft kies je natuurlijk voor witte vlaggenlijnen!

No title

Feestvuurwerk

De spreekwoordelijke vonk is al een hele tijd geleden tussen jullie overgeslagen. Dus waarom niet een beetje vuurwerk op het feest! Super romantisch, wanneer de DJ júllie nummer draait en de gasten zich in een cirkel om jullie heen bewegen.

No title

Confetti!

Wij kunnen ons geen feest meer bedenken zonder confetti. We zien vaak op bruiloften dat de traditionele rijst wordt vervangen door witte confetti. Of wat dank je van speciale hartjes confetti.
De confetti is te bestellen in losse kilo zakken, maar we hebben ook speciale shooters in ons assortiment die het confetti effect versterken.

No title

Bestickerde foam sticks

Wanneer de zon is onder gegaan kan het feest pas echt beginnen. Uit ervaring kunnen we vertellen dat de led foam sticks een hit zijn op ieder feestje. Daarnaast doen ze het ook nog eens erg goed op foto’s. Je kunt de foam sticks laten personaliseren met bijvoorbeeld jullie namen erop of de datum van jullie trouwdag.

No title

Bestel hier direct de bestickerde foam sticks. Voor lagere aantallen, neem gerust contact met ons op via info@dehorecabazaar.nl.

Schrijf een reactie