De Horeca Bazaar
15 sep 2016

September is dé trouwmaand!

September staat bekend als dé bruidsmaand. Dus mocht je smoorverliefd zijn, maar nog geen huwelijksplannen hebben? Haast je! Nog slechts twee weken om het ja-woord te geven in de populairste trouwmaand. Wij geven je alvast de beste tips voor een onvergetelijk huwelijksfeest. Dan hoef je daar alvast niet over na te denken.

Waarom is september eigenlijk zo populair?

De meest logische verklaring is dat het in september vaak nog mooi weer is. Zo verklein je de kans dat je huwelijksdag letterlijk en figuurlijk in het water valt. De temperaturen zijn goed. Niet te warm, niet te koud.
Daarnaast zijn de meeste mensen net terug van vakantie. Zitten ze lekker in hun vel en hebben ze nog een mooi gebruinde huid.

Oke, je gasten zijn er dus klaar voor. Hieronder vind je 5 tips voor een huwelijksfeest om nooit te vergeten.

1. Een “spectaculaire” openingsdans

Omdat je niet de mogelijkheid hebt om maanden jullie openingsdans te oefenen, ga je op zoek naar een andere manier om het memorabel te maken. Foam sticks bieden de uitkomst. Geef al je gasten een LED foam stick en tover het publiek om in een grote lichtzee. We kunnen de foam sticks 'bestickeren', bijvoorbeeld met jullie namen of de trouwdatum.

No title

2. Led ballonnen oplaten

Persoonlijk vind ik het altijd een onwijs mooi gezicht als er door een grote groep mensen ballonnen worden opgelaten. Om het effect nog sprookjesachtiger te maken, kies je ervoor om dit moment in de avond te plannen. Als het donker is. Laat een grote hoeveelheid led ballonnen op en vul de hemel met tientallen kleine lichtjes.

No title

Toch liever gewone? Bekijk ons assortiment ballonnen en blaas ze op met helium!

3. Let love sparkle

No title

Iedere bruiloft heeft zijn eigen “kippenvel-momentjes”. Benadruk het jouwe met feestvuurwerk. Erg geschikt voor buiten, maar ook in de feestzaal.

No title

4. Confetti is altijd een goed idee

Traditioneel rijstgooien is natuurlijk ontzettend leuk, maar kan ook gruwelijk hard aankomen als je puberale neefje net wat te enthousiast gooit. Een bruids-vriedelijker alternatief is de rijst te vervangen door confetti. Confetti shooters hebben we in allerlei kleuren en maten, dus er zit zeker wat bij wat bij jullie past.

No title

5. Bruiloftsgeschenk

Wat geef je aan je gasten als ze jouw feest verlaten? Stop met denken! Party animals zoals jullie, geven een bedrukte shotglazen. Lever je eigen ontwerp aan en je hebt echt een uniek cadeautje.

No title

Wij gebruiken cookies