De Horeca Bazaar
24 mrt 2016
Informatief

Ode aan het raketje

Vandaag heeft ons het treurige nieuws bereikt dat het raketje, voorgoed uit de schappen zal verdwijnen. Het raketje.. Het ijsje der ijsjes. De koning van het vriesvak. Niet alleen heb je onze jeugd, stukken plezieriger gemaakt. Zelfs nu op ieder festival zijn we dolgelukkig als we de rode Ola vlag zien hangen. We zullen je vaarwel moeten zeggen. Maar niet zonder dat we je eens goed de hemel in prijzen.

No title

Als sinds 1962 verrijk je onze levens. Met je alom gelieve rood, geel, oranje kleuren, paste je helemaal in de tijdsgeest van toen. De tijd dat de eerste mens door de ruimte zweefde. Allemaal erg ver weg van ons bed, maar dankzij jou, raketje… kwam het onbereikbare van het universum bij ons in huis.

Misschien ben je daarom wel zo geliefd bij ons Nederlandse volk. Je haalde het hemelse naar het aardse. We zagen je voor het eerst op een festival begin jaren ’90. Op Mysteryland om precies te zijn. We zijn het dancefestival eeuwig dankbaar. Je was niet meer weg te denken, je hoorde er écht bij!

Vandaag blijkt, dat je buiten Nederland minder geliefd bent. Wat Unilever doet besluiten de productie te stoppen. We gaan je missen…

Maar laten we hopen, dat dit alles een hele foute 1 april grap is.

Wij gebruiken cookies