Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Ode aan het raketje

Geschreven door: op 24 Mrt 2016
Vandaag heeft ons het treurige nieuws bereikt dat het raketje, voorgoed uit de schappen zal verdwijnen. Het raketje.. Het ijsje der ijsjes. De koning van het vriesvak. Niet alleen heb je onze jeugd, stukken plezieriger gemaakt. Zelfs nu op ieder festival zijn we dolgelukkig als we de rode Ola vlag zien hangen. We zullen je vaarwel moeten zeggen. Maar niet zonder dat we je eens goed de hemel in prijzen.

Raketje

Als sinds 1962 verrijk je onze levens. Met je alom gelieve rood, geel, oranje kleuren, paste je helemaal in de tijdsgeest van toen. De tijd dat de eerste mens door de ruimte zweefde. Allemaal erg ver weg van ons bed, maar dankzij jou, raketje… kwam het onbereikbare van het universum bij ons in huis.

Misschien ben je daarom wel zo geliefd bij ons Nederlandse volk. Je haalde het hemelse naar het aardse. We zagen je voor het eerst op een festival begin jaren ’90. Op Mysteryland om precies te zijn. We zijn het dancefestival eeuwig dankbaar. Je was niet meer weg te denken, je hoorde er écht bij!

Vandaag blijkt, dat je buiten Nederland minder geliefd bent. Wat Unilever doet besluiten de productie te stoppen. We gaan je missen…

Maar laten we hopen, dat dit alles een hele foute 1 april grap is.
Schrijf een reactie
Naam
E-mail
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.