Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Horeca profiteert van gouden combinatie.

Geschreven door: op 03 Dec 2015
Goed nieuws voor alle collega’s in de vaderlandse horeca. Volgens de ING profiteren we ook volgend jaar weer van een gouden combinatie. Namelijk het economische herstel én een toestroom van toeristen.

image-268576
Er wordt verwacht dat er in 2016 2% meer maaltijden, drankjes en boekingen in hotels verkocht zullen worden. Dit schrijft ING in een rapport over de horeca. We nemen daarmee wel wat gas terug vergeleken met de afgelopen 2 jaar. in 2014 en naar verwachting in 2015 was de groei 4%.
Gezien het economisch beter gaat bezoeken mensen vaker een café, restaurant of cafetaria. Dit gaat volgend jaar nog een extra impuls krijgen, omdat de koopkracht in Nederland in 2016 weer stijgt.

Door ANP

Schrijf een reactie
Naam
E-mail
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.