Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Het nieuwe fenomeen: de Night Run!

Geschreven door: op 17 Nov 2017
Night run, Hardlopen, Led lichten
De afgelopen jaren is Nederland steeds gezonder gaan leven. Er wordt meer op het eten gelet: waar het vandaan komt, wat er allemaal in zit en of het wel duurzaam geproduceerd is. Mensen gaan steeds vaker sporten en willen gezonder, energieker en fitter in het leven staan. Grote evenementen spelen hier al jaren op in. Denk hierbij aan die ontzettend gave mud runs, obstacle runs en andere hardloopevenementen. Wat deze organisaties doen is inspelen op het groepsgevoel en deze koppelen aan een concept waar competitie en beleving het middelpunt zijn. Het is namelijk zo dat bij deze hardloopevenementen vaak met een groep vrienden aan deelgenomen wordt en dat het echt een uitje wordt met je vrienden. Dit doen ze blijkbaar erg goed aangezien deze evenementen ontzettend veel bezocht worden en veel media aandacht creëren. Maar naast deze razend populaire mud runs en obstacle runs is er sinds vorig jaar een nieuw fenomeen bijgekomen: De Night Runs!

Wat zijn Night Runs?

Night Runs zijn hét nieuwe sportevenement van de donkere maanden. Je schrijft jezelf, of een groep vrienden, in bij een Night Run. Vervolgens krijg je een goodybag met daarin een hoofdlampje, led foamsticks, led ringen en glow sticks. Dit zijn dé benodigde elementen voor elke runner om het concept te doen slagen. Deze prachtige led producten zetten samen met de lichtgevende aankleding van de stad een fantastische beleving neer. Niet alleen in Nederland zijn Night Runs de afgelopen jaren populair geworden, maar deze hardloopevenementen zijn ook steeds vaker in België te vinden!
Night runs foamsticks

Night Runs zorgen voor een teamgevoel!

Jij, je vrienden en de rest van de runners starten (van zelfsprekend) op het begin van de route. Dit is een startplek met een geweldige sfeer en de meest mooie lichtshows! Alle runners starten tegelijk aan dit avontuur en lopen een x aantal kilometers een route door de stad. Onderweg wordt je verrast met fantastische licht en geluidseffecten! En bij de finish worden de runners weer hartelijk onthaald door de vele toeschouwers. Ook hier schittert de finish met vele lichtshows en special effects! Het leuke aan deze Night Run is dat je dit samen met je vrienden, collega’s, familie of kennissen kan doen! Deze unieke ervaring in het donker met de geweldige sfeer zorgt nog lang voor fantastische verhalen. Dat veel van de Night Runs in de gezellige December maand worden gehouden, geeft natuurlijk nog een extra dimensie!

Rennend de kroeg in!

De avond is niet compleet zonder afterparty! Bij veel Night Runs houdt de ervaring niet op bij de finish, maar rent iedereen zo door de kroeg in! Het is namelijk gebruikelijk na zo’n Night Run nog even samen met je vrienden de kroeg in te gaan en de avond verder te vieren (hoe tegenstrijdig dit ook kan klinken). En dit spreekt natuurlijk voor zich, maar ook de afterparty staat bol van de led feestartikelen. Hier hangen bijvoorbeeld led ballonnen, worden LED foamsticks uitgedeeld, liggen en glow sticks

Ook zo nieuwsgierig naar dit nieuwe fenomeen?

Ben jij ook zo benieuwd geworden naar deze Night Runs?! Wij hebben een aantal van de mooiste Night Runs voor je op een rijtje gezet:

Plaats.......................Datum............................Inschrijfsite
Eindhoven(Glow).... 18 November 2017.........www.glowruneindhoven.com
Tilburg......................24 November 2017.........www.warandeloop.nl/warandebynight
Aalst.........................24 November 2017.........www.fluonightrun.be/aalst
Ninove (België)........16 December 2017..........www.ninovenightrun.be
Herzele.....................22 December 2017.........www.christmasnightrunherzele.be
(kerstrun, België)
Bergen op zoom.......29 December 2017.........www.nightrunbergenopzoom.com
Den Bosch................ .3 Maart 2018.................www.denboschnightrun.nl
Schrijf een reactie
Naam
E-mail
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.