De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW
17 okt 2017 | Geschreven door:

De Horeca Bazaar geeft advies mbt shotglaasjes!

‘’Shots, shots, shots, everryyyboooddyyy’’, wat een heerlijk nummer van Lmfao – Shots (feat. Lil Jon). Maar wat natuurlijk nog lekkerder is, is het shotje zelf. Regelmatig krijgen wij van klanten de vraag of wij nog leuke ideeën hebben ter promotie van hun café, kroeg, (privé) feest of festival. Natuurlijk bieden wij van alles aan dat te bedrukken en te bestickeren is met je eigen logo of ontwerp. Maar de producten die ik vandaag graag in het zonnetje wil zetten zijn onze shotglaasjes, ook wel; borrelglaasjes genoemd.

Van plastic naar glazen borrelglaasjes, De Horeca Bazaar heeft het allemaal!

No title

Wanneer je op onze website kijkt zie je verschillende shotglaasjes staan. We hebben eigenlijk drie soorten varianten shotglaasjes, namelijk; de glazen borrelglaasjes, de plastic shotglaasjes en de plastic wegwerp shotglaasjes. De plastic shotglaasjes zijn razend populair onder onze horeca afnemers.

Deze plastic borrelglaasjes zijn gemaakt van polycarbonaat. Hierdoor dan je ze keer op keer blijven gebruiken. De plastic shotglaasjes worden overigens vaak ‘bierpulletjes’ genoemd, omdat ze de vorm hebben van een bierpul, maar dan in het klein. De plastic shotglaasjes bieden we aan in twee formaten; 2cl en 2.5cl. De ervaring leert dat voornamelijk de 2cl voor horeca ondernemingen een must is! Door deze reden hebben we de 2cl borrelglaasjes in verschillende kleuren en opties op voorraad. We hebben namelijk de gekleurde, in verschillende kleuren, de transparante, ook in verschillende kleuren en zelfs fluoriserende shotglaasjes!

Bedrukte shotglaasjes zijn perfect voor jouw horeca onderneming.

No title

Voor iedere kroeg, café, en andere feestgelegenheden zijn de bedrukte shotglaasjes een geschikt promotie artikel. De bedrukte borrelglaasjes zullen direct voor beleving zorgen, geheel naar jouw eigen wens! De shotglaasjes zijn geschikt om lekker uit te drinken, maar daarnaast kan je er ook een leuk koord aanhangen en ze zelf omhangen, of ze juist uitdelen aan je gasten. Hoe gaaf is het als je gasten de borrelglaasjes mee naar huis nemen en ze in hun kast zetten?! Normaal kost dit voor extra onkosten, maar wanneer je klanten ermee verrast zal het bijdragen aan je naamsbekendheid. Een herinnering, om nooit meer te vergeten. Om je feestje volledig in je eigen huisstijl te maken, kan je de bedrukte shotglaasjes goed combineren met bestickerde foam sticks, bedrukte truckercaps en met bedrukte kantoenen tassen!

De goedkoopste shotglaasjes, zowel bedrukt als onbedrukt, haal je bij De Horeca Bazaar.

Zoals we met al onze producten doen, kopen we deze grootschalig in. Hierdoor creëren we schaalvoordelen waardoor we onze producten voor de allergoedkoopste prijs van Nederland & België kunnen aanbieden! Dit is ook het geval met onze bedrukte shotglaasjes. Vindt je de bedrukte shotglaasjes toch ergens goedkoper? Dan passen wij de prijs uiteraard aan. Heb je interesse in onze bedrukte borrelglaasjes? Stuur ons dan even een mail. We zullen je vrijblijvend een offerte toesturen. Houd trouwens bij de borrelglaasjes wel rekening met een levertijd van ongeveer 10 werkdagen. Hopelijk tot snel!

Schrijf een reactie