De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW
10 dec 2018 | Geschreven door:
Santa Run, Rotary Club, Kerstmuts, Kerstmutjes, Gorichem, Nierstichting, De Horeca Bazaar

Dé fun run in december; Santa Run!

Waar hardloopwedstrijden in het verleden vooral gericht waren op het neerzetten van goede tijden door getrainde atleten, daar is dat de laatste jaar steeds minder het geval. De zogenaamde fun runs springen als paddenstoelen uit de grond en nemen ontzettend hard toe in aantallen en grootte. Bij fun runs staat het plezier boven de prestatie. De bekendste fun runs zijn o.a. mud runs, obstacle runs en bijvoorbeeld de color runs. Maar de aller- allernieuwste hit onder de fun runs is de Santa Run!

Wat houdt een Santa Run precies in?

e naam zegt waarschijnlijk al genoeg; de Santa Run wordt rond de kersperiode gehouden en vond vorig jaar al in 52 verschillende steden plaats namens de Rotary Club! Iedereen is uitgedost in een kerstmannenpak, baard en uiteraard mogen de kerstmutsen niet ontbreken! Geloof ons; deze Santa Run geeft prachtige beelden van enthousiaste kerstmannen en kerstvrouwen. Een echte aanrader voor jong en oud om aan deel te nemen.

De Rotary Santa Run

De meest bekende Santa Run in Nederland is de Rotary Santa Run. In 2008 werd de eerste Rotary Santa Run gehouden in Gorinchem, waarna dit voorbeeld door vele Rotary Clubs in het hele land is gevolgd. De Rotary Santa Runs komen ten goede aan het goede doel. Welk goede doel dat is wordt door iedere stad of dorp zelf bepaald. In 2017 werd er ruim 400.000 euro opgehaald voor meer dan 100 goede doelen. Op deze manier is het een dubbel-fun run!

Een Santa Run in uw dorp of stad organiseren?

Om het voor toekomstige Santa Runs makkelijk te maken, heeft de Rotary Santa Run een turn key concept ontwikkeld waarmee u makkelijk zelf ook een Santa Run kunt organiseren in uw dorp of stad indien u lid bent van de Rotary club. Van draaiboek tot website, van medailles tot posters en van kerstmanpakken tot calamiteitenplan; alles ligt klaar om uw eigen Rotary Santa Run te organiseren. Waarmee u uiteindelijk de opbrengst kunt schenken aan een goed doel naar keuze.

No title
Schrijf een reactie