De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW
22 okt 2014 | Geschreven door:

Belangrijk! Entertainment op je bruiloft

No title

Bruiloften veranderen steeds meer in mini evenementen

Weddingplanners zijn niet aan te slepen en de organisatie van een bruiloft wordt tot in de puntjes uitgewerkt. Een speciaal door jullie ontworpen bruidstaart, een ijssculptuur, matchende outfits voor de bruidsmeisjes. Wie wil dat nou niet? Voor deze ideeën moet je helaas wel een flinke portemonnee hebben, gelukkig zijn er veel meer manieren om jouw bruiloft memorabel te maken.


No title

Romantische erehaag met LED Foam sticks

Trouw je in de avond? Vervang het rijst gooien door een erehaag waar de gasten allemaal een LED Foam stick vast hebben. Super romantisch al die kleuren in het donker. De foam stick heeft meerdere standen, je kunt er voor kiezen op het led lampje te laten knipperen of bijvoorbeeld langzaam over te laten vloeien.No title

Volledig verzorgd entertainment

Een bruiloft kan al tijden niet meer zonder goed entertainment. Kun je niet kiezen tussen een bruiloft zanger of DJ? Wij hebben een hele goede tip voor je! Kijk eens op www.singerinsuit.nl. Op zoek naar rustige bruiloft muziek of mag het dak er compleet af? Singer in Suit verzorgt het gehele entertainment voor je bruiloft. Hij heeft een ongelooflijk breed repertoire en komt met een volledige drive-in show, met alle benodigde techniek en een strakke aankleding.
Benieuwd naar de ideeën van Singer in Suit voor jouw bruiloft? Doe hier een aanvraag.

No title

Knalfeest met confetti kanonnen

Confetti staat gelijk aan feest en wat is een groter feest dan je eigen bruiloft?Jullie eerste dans wordt nog meer betoverend in een zaal vol confetti.

Bekijk onze foam sticks en confetti shooters hier. Succes met plannen en heel veel plezier samen!

Schrijf een reactie