Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Belangrijk! Entertainment op je bruiloft

Geschreven door: op 22 Okt 2014
Confetti-shooter

Bruiloften veranderen steeds meer in mini evenementen

Weddingplanners zijn niet aan te slepen en de organisatie van een bruiloft wordt tot in de puntjes uitgewerkt. Een speciaal door jullie ontworpen bruidstaart, een ijssculptuur, matchende outfits voor de bruidsmeisjes. Wie wil dat nou niet? Voor deze ideeën moet je helaas wel een flinke portemonnee hebben, gelukkig zijn er veel meer manieren om jouw bruiloft memorabel te maken.


LED_Foam_Sticks

Romantische erehaag met LED Foam sticks

Trouw je in de avond? Vervang het rijst gooien door een erehaag waar de gasten allemaal een LED Foam stick vast hebben. Super romantisch al die kleuren in het donker. De foam stick heeft meerdere standen, je kunt er voor kiezen op het led lampje te laten knipperen of bijvoorbeeld langzaam over te laten vloeien.Singer in Suit

Volledig verzorgd entertainment

Een bruiloft kan al tijden niet meer zonder goed entertainment. Kun je niet kiezen tussen een bruiloft zanger of DJ? Wij hebben een hele goede tip voor je! Kijk eens op www.singerinsuit.nl. Op zoek naar rustige bruiloft muziek of mag het dak er compleet af? Singer in Suit verzorgt het gehele entertainment voor je bruiloft. Hij heeft een ongelooflijk breed repertoire en komt met een volledige drive-in show, met alle benodigde techniek en een strakke aankleding.
Benieuwd naar de ideeën van Singer in Suit voor jouw bruiloft? Doe hier een aanvraag.

Confetti kanon

Knalfeest met confetti kanonnen

Confetti staat gelijk aan feest en wat is een groter feest dan je eigen bruiloft?Jullie eerste dans wordt nog meer betoverend in een zaal vol confetti.

Bekijk onze foam sticks en confetti shooters hier.
Succes met plannen en heel veel plezier samen!
Schrijf een reactie
Naam
E-mail
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.