De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige confetti shooter 80cm oranje

Professionele confetti shooter, de ultieme musthave voor elk evenement! Confetti shooters voor de laagste prijs van Nederland!

COnfetti kanon oranje Confetti alle kleure papier-metallic MagicFX goedkope confetti show kopen
Confetti staat bij menigeen op de eerste plaats van festival gadgets en party gadgets. Als u aan confetti denkt..... Juist, dan denkt u aan feest! Confetti wordt al vanaf de 19de eeuw gebruikt om feestelijke gelegenheden extra te benadrukken. Tegenwoordig staat confetti nog steeds voor feestgarantie. Echter is de lossen confetti veel gevallen vervangen door het confetti kanon. Door de buis onderaan een kwartslag te draaien brengt u uw gasten in extase. De confetti shooter is zeer geschikt als festival gadget op grootschalige evenementen, popconcerten, sportevenementen, etc. Echter steeds vaker worden confetti shooters ook ingezet in de horeca, op bruiloften, bedrijfsfeesten, feestelijke openingen, etc. Om een hoogtepunt extra kracht bij te zetten kiest u voor confetti shooters!

Het confetti kanon online bestellen kan al per stuk. Wij maken gebruik van een staffel in kwantiteit en ook in prijs. Voor bestellingen van meer dan 300 confetti kanonnen, vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons op.

Online confetti kanonnen bestellen doet u bij De Horeca Bazaar tegen de laagste prijs van Nederland!

Tip: Oranje confetti shooters worden veel besteld voor "oranje" evenementen als Koningsdag, EK- en WK voetbal en andere sportevents waar we onze oranje helden aanmoedigen.
1 10 1632
9.1
1632 Beoordelingen
"Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!"
Ook iets voor jou?
Shotglaasjes oranje 2,5cl

Shotglaasjes oranje - 2,5cl

Toffe oranje shotglaasjes 2,5cl gemaakt van stevig kunststof genaamd polycarbonaat waardoor ze onbreekbaar zijn! Ideaal voor in de horeca.

Vanaf
0,35
Per stuk
Foam sticks schuimstok foamstick

Foam sticks oranje

Breng je publiek in andere sferen met LED Foam sticks!

Vanaf
0,51
Per stuk