De Horeca Bazaar

Cijfer ballon zilver - 97cm - Cijfer zes

Zilveren cijferballonnen kopen tegen de laagste prijs van Nederland!

Wat voor decoratie heb je nodig op een feestje? De twee die het vaakst gebruikt worden zijn vlaggetjes en ballonnen. De combinatie feest en ballonnen is er al tien tallen jaren lang. Door de blijvende populariteit van zo'n feestartikel komen er steeds meer varianten om de hoek kijken. Zo hebben wij zilveren ballonnen en LED ballonnen al in ons assortiment. De ballon geeft net dat tikje extra sfeer op een feest! Onze nieuwste ballon heeft een nogal specifieke functie, deze geeft namelijk een getal aan! Deze is goed te gebruiken op bijvoorbeeld jubilea, huwelijksfeesten en verjaardagen. De laatste van die drie is het populairste. Hang deze ballonnen op op een feestje om gelijk duidelijk te maken hoe oud je bent geworden!

Cijferballon ophangen? Laat ze vliegen!

De ballonnen kunnen natuurlijk ergens neer gelegd of opgehangen worden, maar dan heb je wel iets nodig waar ze aan kunnen hangen, onhandig! Veel makkelijker is het om de cijferballon te vullen met helium! Door de uitermate goede kwaliteit van de folie waar de ballon van gemaakt is, kan er geen lucht ontsnappen. Door deze reden blijven de ballonnen extreem lang vol zitten! Aan de ballon zit een bevestiging lus waar je de ballon mee vast kan maken. Nog een extraatje van de folie ballon tegenover een gewone latex ballon, is dat de folie van de cijferballon een mooie glans over zich heen heeft en maakt de ballon NOG opvallender!

Cijferballonnen nergens goedkoper!

Wij bieden onze folie cijferballonnen tegen de laagste prijs van Nederland aan u aan. Overigens heeft u ook op al onze andere producten de laagste prijsgarantie. De Horeca Bazaar is zo enorm goedkoop, omdat wij goedkoop kunnen importeren door grootst in te kopen bij de directe fabrikant. Dat betekend geen dure tussenhandelaren! Ook heeft De Horeca Bazaar een erg snelle bezorg service. Wanneer u vandaag uw cijfer ballon besteld, heeft u deze de volgende werkdag al in huis!

Meer info
Minder info

Nog 39 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2880

Super Enorm mooie dingen ontvangen goede service en vriendelijk personeel.

Bekijk alle
Cijfer ballon zilver 97cm cijfer zes
Cijfer ballon zilver 97cm cijfer zes

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.75
1 10 9.1 2880
8 10