De Horeca Bazaar

Cijfer ballon roze - 97cm - Cijfer vijf

Grote roze cijferballonnen kopen; zeer geschikt als helium ballonnen!

Misschien ken je alleen de standaard ballonnen die je altijd op feestjes ziet hangen.... maar er zijn nog veel meer soorten! Zo gebruiken ze op festivals vaak strandballen om deze in het publiek te gooien. Hartstikke gaaf natuurlijk maar niet zo praktisch bij jou thuis. Bij led verlichte feestjes worden bij ons ook vaak LED ballonnen besteld. dit maakt het concept helemaal af! Dan denk je misschien dat je alles gehad hebt, maar dan komen wij met NOG een variant! Wellicht eentje die wat geschikter is om thuis te gebruiken. De folie cijfer ballon! deze ballon is in de vorm van een cijfer, in dit geval het cijfer vijf.

gelegenheden en mogelijkheden met de folie cijfer ballon

De meest voor de hand liggende reden om deze cijferballonnen te kopen is natuurlijk een verjaardagsfeestje. Daar worden ze dan ook het vaakst voor gebruikt, maar er zijn nog andere mogelijkheden! Denk hierbij aan een huwelijksfeestje of het X aantal bestaan van een bedrijf. Doordat de ballon van hoogwaardig folie is gemaakt kan deze goed gevuld worden met helium. De folie laat geen lucht door dus deze blijft extra lang opgeblazen! Daarbij heeft de folie van de ballon een mooie glans en zorg voor een echte eyecatcher.

geen opgeblazen prijzen bij de horeca bazaar!

Bij De Horeca Bazaar bieden wij onze folie cijfer ballonnen voor de laagste prijs aan zodat u nooit teveel hoeft te betalen! Ziet u de cijfer ballon toch ergens anders goedkoper? Dan wordt onze prijs direct aangepast en matchen wij u het verschil! Heeft u de cijfer ballon de volgende werkdag nodig? geen probleem! Wanneer u vandaag vóór 18:00 besteld, heeft u de cijfer ballon morgen in huis!

Meer info
Minder info

Nog 16 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2880

Super Enorm mooie dingen ontvangen goede service en vriendelijk personeel.

Bekijk alle
Cijfer ballon roze 97cm cijfer vijf
Cijfer ballon roze 97cm cijfer vijf

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.75
1 10 9.1 2880
8 10