De Horeca Bazaar

Cijfer ballon blauw - 97cm - Cijfer vier

Grote cijferballonnen van folie, zeer geschikt als helium ballonnen!

De Horeca Bazaar heeft zijn assortiment uitgebreid met deze folie cijfer ballon. De cijferballonnen winnen laatste jaren veel populariteit op allerlei verschillende feestjes. Ballonnen worden al jaren gecombineerd met feesten, eigenlijk zijn ze niet meer weg te denken op een feest. Dit is dan ook de reden dat ballonnen er in steeds meer varianten zich op de markt begeven. Zo hadden we al allerlei soorten ballonnen toegevoegd en natuurlijk ook blauwe LED ballonnen.

Uw evenement opleuken met de folie cijfer ballonnen

De cijfer ballonnen zijn perfect voor wanneer uw bedrijf een x aantal jaar bestaat en u een feestje geeft om dit te vieren. Daarbij kan je ook denken aan jubilea en bruiloften! Maar de voornaamste reden om een folie cijfer ballon op te hangen is natuurlijk een verjaardagsfeestje! Met de cijfer ballon kan ideaal de leeftijd aangegeven worden op een leuke manier. Het is niet alleen leuk omdat de ballon gevormd is in een cijfer, maar de folie van de ballon heeft een erg mooie glans en laat geen enkele lucht door. Dit maakt de ballon ook uitermate geschikt als helium ballon! De helium kan niet ontsnappen en dat betekend extra lang plezier van je cijfer ballon!

Kleinste prijs voor je folie ballon!

De Horeca Bazaar is de goedkoopste van Nederland, dit komt omdat wij een laagste prijsgarantie beleid voeren! Je betaald dus altijd de beste prijs en betaald nooit te veel. Dit geld dus ook voor de cijferballonnen! Dit kunnen wij mogelijk maken door direct bij de fabrikant grootschalig in te kopen. Op deze manier zitten er geen dure tussenhandelaren in de bedrijfskolom en kunnen wij dit verschil aan de klant terug geven!!

Meer info
Minder info

Nog 38 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2880

Super Enorm mooie dingen ontvangen goede service en vriendelijk personeel.

Bekijk alle
Cijfer ballon blauw 97cm cijfer vier
Cijfer ballon blauw 97cm cijfer vier

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.75
1 10 9.1 2880
8 10