De Horeca Bazaar

Cijfer ballon zilver - 97cm - Cijfer één

Cijfer folieballonnen zien we steeds meer op bruiloften, verjaardagen en vieringen!

Ballonnen zijn een van de eerste beelden die in je opkomen wanneer je denkt aan feest. Ballonnen en feest zijn zo enorm met elkaar geassocieerd, dat ze bijna synoniem van elkaar zijn. Ballonnen worden natuurlijk al erg lang gebruikt al feestartikelen en om een feestje of verjaardag te decoreren. Het enorme gebruik van ballonnen is dus niet veranderd, echter is niet alles volledig hetzelfde gebleven. Zo zijn er veel soorten, maten en modellen bijgekomen. Wij bieden u het meest complete assortiment ballonnen van Nederland. Buiten de normale ballonnen, zijn de mega grote ballonnen en de folie cijferballonnen de meest populaire "nieuwkomers". Wij zijn dan ook erg trots dat we de folie cijferballonnen op hebben kunnen nemen in ons assortiment.

Grote folie cijferballonnen; veelvuldig gebruikt als helium ballonnen!

Deze grote cijferballonnen zijn gemaakt van een prachtige zilveren folie. de cijferballonnen hebben een totale lengte van bijna 1 meter en zijn dan ook een ware eyecatcher. Of u de cijferballonnen nu gebruikt voor een verjaardagsfeestje, bruiloft of winkelopening; de grote cijfers spreken altijd direct tot de verbeelding! Wij hebben de keuze uit zilveren, gouden, roze en blauwe cijferballonnen; voor iedere gelegenheid een speciale cijfer folie ballon! Omdat deze cijferballonnen gemaakt zijn van een hoogwaardige folie, ademt deze ballon niet. Om deze reden blijft de lucht erg lang in de cijferballon. Ook wanneer u de cijferballon vult met helium, zal de helium dus erg lang in de ballon blijven zitten. Op deze manier heeft u extra lang plezier van de helium gevulde cijferballon! Hang ze met een touwtje aan onze ballongewichtjes zilver en zet ze neer in de gekozen ruimte voor een mooi effect!

Cijferballonnen van folie kopen met de laagste prijsgarantie!

Wij bieden niet alleen het breedste en leukste assortiment feestartikelen, wij bieden al onze producten ook nog eens aan met de garantie op de laagste prijs van Europa! Dat geld ook voor deze zilveren folie cijferballonnen! Wij kopen de cijferballonnen enorm grootschalig in, en doen dat direct bij de fabrikant. Op deze manier snijden we de dure tussenhandel uit het proces en kunnen we onze folieballonnen enorm goedkoop aanbieden! Uw folie cijferballonnen online bestellen voor 18:00 uur vandaag = de volgende werkdag al bij u in huis!

Meer info
Minder info

Nog 49 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
Zilveren cijfer ballonnen
Zilveren cijfer ballonnen

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.75
1 10 9.1 2908
10 10