De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Cijfer ballon goud - 97cm - Cijfer vier

Grote gouden cijferballonnen van folie; geschikt voor verschillende feestjes!

Cijferballonnen zijn tegenwoordig steeds populairder. Al jaren worden gewone ballonnen gebruikt op allerlei gelegenheden. De populariteit neemt nog steeds toe en dat zorgt ervoor dat er steeds meer varianten de markt betreden. Zo heb je ballonnen in het goud en LED ballonnen in allerlei kleuren. De nieuwste in ons assortiment zijn deze cijferballonnen, erg gewild op verschillende feestjes!

Folie cijferballonnen als helium ballonnen

De cijfer ballon is gemaakt van een glanzend folie, hierdoor is het niet alleen erg mooi maar ook nog is geschikt om er helium in te doen. De folie laat namelijk totaal geen lucht door en behouden de helium heel erg lang. Door deze super kwaliteit kunt u nog langer genieten van uw cijfer ballon! Met een lengte van bijna een meter, zijn onze cijferballonnen de grootste op de markt.

De Horeca Bazaar biedt u de beste prijs voor uw folie cijfer ballon

Wanneer u bij De Horeca Bazaar uw folie cijfer ballonnen besteld, bent u verzekerd van de laagste prijs van Nederland! De reden dat het zo goedkoop is, is dat wij bij de fabrikant altijd grootschalig inkopen. Hoe groter de bestelling, hoe goedkoper de stukprijs wordt. Hierdoor kunnen wij ook altijd uit voorraad leveren! En altijd alles op voorraad hebben resulteert weer in snelle levering! Zo snel zelfs dat wanneer u vandaag voor 18:00 uur besteld, het de volgende dag al geleverd is.

Slechts 6 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2753
9.1
2753 Beoordelingen
"Uitstekend
Hier mijn gender reveal brandblusser besteld, product was keurig verpakt en ik heb het snel ontvangen."
3.75