De Horeca Bazaar

Cijfer ballon blauw - 97cm - Cijfer zeven

Prachtige grote cijferballonnen kopen doet u bij De Horeca Bazaar!

Geef je binnenkort een feestje en vind je die normale ballonnen een beetje saai en cliché worden? Dan heeft De Horeca Bazaar dé oplossing voor jou! Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment met ballonnen! Zo hebben we al LED ballonnen, ballonnen, en nog veel meer! Een van die soorten ballonnen heeft een nogal specifieke functie.... een getal aangeven! Ben jij binnenkort jarig? bestaat je bedrijf binnenkort 7(0) jaar? Dan moet je haast wel een cijfer ballon op je feest hebben hangen!

extreem goede kwaliteit folie cijferballonnen

Onze folie cijferballonnen zijn van extreem goede kwaliteit en blijven enorm lang opgeblazen! Door deze perfecte kwaliteit maakt het de ballon perfect als een helium ballon! Nog een aantal voordelen op een rijtje: de folie heeft een prachtige glans, met een lengte van bijna een meter is deze cijferballon de grootste op de markt en zitten er op zowel de bovenkant als op de onderkant, lussen waar u een touwtje doorheen kunt knopen om de cijfer ballon vast te maken!

Deze folie cijfer ballon vindt u nergens anders goedkoper?!

Al onze producten worden zorgvuldig uitgekozen zodat wij u de beste kwaliteit kunnen bieden! Onze cijferballonnen worden bij de beste producent geproduceerd en worden door ons grootschalig geïmporteerd waardoor wij dubbele kortingen creëren. Op deze manier kunnen wij u de beste prijsgarantie garanderen! Vind u deze folie cijfer ballon toch ergens anders goedkoper? meld het even en wij zorgen er direct voor dat de prijs wordt aangepast en u het verschil terug krijgt!

Meer info
Minder info

Nog 51 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
Cijfer ballon blauw 97cm Cijfer zeven
Cijfer ballon blauw 97cm Cijfer zeven

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.75
1 10 9.1 2908
10 10