De Horeca Bazaar

Cijfer ballon blauw - 97cm - Cijfer zeven

Prachtige grote cijferballonnen kopen doet u bij De Horeca Bazaar!

Leeftijdballonnen folie helium ballonnen
Geef je binnenkort een feestje en vind je die normale ballonnen een beetje saai en cliché worden? Dan heeft De Horeca Bazaar dé oplossing voor jou! Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment met ballonnen! Zo hebben we al LED ballonnen, ballonnen, en nog veel meer! Een van die soorten ballonnen heeft een nogal specifieke functie.... een getal aangeven! Ben jij binnenkort jarig? bestaat je bedrijf binnenkort 7(0) jaar? Dan moet je haast wel een cijfer ballon op je feest hebben hangen!

extreem goede kwaliteit folie cijferballonnen


Onze folie cijferballonnen zijn van extreem goede kwaliteit en blijven enorm lang opgeblazen! Door deze perfecte kwaliteit maakt het de ballon perfect als een helium ballon! Nog een aantal voordelen op een rijtje: de folie heeft een prachtige glans, met een lengte van bijna een meter is deze cijferballon de grootste op de markt en zitten er op zowel de bovenkant als op de onderkant, lussen waar u een touwtje doorheen kunt knopen om de cijfer ballon vast te maken!

Deze folie cijfer ballon vindt u nergens anders goedkoper?!

Al onze producten worden zorgvuldig uitgekozen zodat wij u de beste kwaliteit kunnen bieden! Onze cijferballonnen worden bij de beste producent geproduceerd en worden door ons grootschalig geïmporteerd waardoor wij dubbele kortingen creëren. Op deze manier kunnen wij u de beste prijsgarantie garanderen! Vind u deze folie cijfer ballon toch ergens anders goedkoper? meld het even en wij zorgen er direct voor dat de prijs wordt aangepast en u het verschil terug krijgt!
1 10 1696
9.1
1696 Beoordelingen
"Top producten!
Groot fan van de ijsfonteinen. Ontzettend goede service!"