De Horeca Bazaar

Kunststof bierpullen - 50cl - Transparant

Polycarbonaat bierpullen tegen de laagste prijs van Nederland!

Kunststof bierpullen 50cl transparant Kunststof bierpullen 50cl transparant kopen Goedkope kunststof bierpullen 50cl transparant
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten die wij toe kunnen voegen aan ons assortiment. Wegwerp bekers zijn natuurlijk een ideale oplossing om de kosten zo laag mogelijk te houden tijdens een feest of festival. Deze zijn hartstikke goedkoop, brengen geen scherven aan op de grond maar zijn wel erg slecht voor het milieu! Daarom introduceren wij nu onze polycarbonaat bierpullen! Polycarbonaat is een soort kunststof dat haast niet te onderscheiden is van echt glas. Polycarbonaat is bijna niet kapot te krijgen. Ze kunnen op de grond vallen, er kan per ongeluk op worden gestaan of weg getrapt worden. Ze gaan echt niet kapot! Deze bierglazen zijn natuurlijk duurder dan de wegwerp glazen maar dit is een goede investering! Net zoals onze kunststof bierglazen.

Bierpullen steeds populairder

Polycarbonaat wordt steeds populairder in ons uitgaanslandschap. Deze kunststofsoort heeft de transparantie van echt glas, maar neemt de meeste nadelen van echt glas weg. Zo zijn ze minder gevaarlijk wanneer en zijn ze bijna niet kapot te krijgen. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van de polycarbonaat glazen langer is en dat is weer goed voor het milieu en de portemonnee.
Met een toenemende populariteit van Polycarbonaat is het logisch dat ook de bierpullen steeds vaker verkocht worden in deze kunststofsoort. Deze bierpullen gaan makkelijk meerdere evenementen mee en zijn ook makkelijk te reinigen in de vaatwasser. Deze bierpul heeft een totale inhoud van 0,5 liter, zeer geschikt voor Oktoberfest en andere evenementen waar pullen gebruikt worden.

Polycarbonaat bierpullen tegen de laagste prijs!

Wij kopen onze Polycarbonaat glazen altijd direct bij de bron, bij de fabrikant. Dat zorgt ervoor dat we deze bierpullen altijd kunnen leveren met de garantie op de laagste prijs. Bijkomend voordeel is, en dat geldt eigenlijk voor al onze producten, dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Voor 16:00 uur bestellen is de volgende dag al in huis!
1 10 1696
9.1
1696 Beoordelingen
"Top producten!
Groot fan van de ijsfonteinen. Ontzettend goede service!"