De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kunststof bierpullen - 35cl - Transparant

De populaire polycarbonaat bierpul; perfect voor ieder bierfestival!

In de horeca en evenementen is de laatste jaren een verschuiving ontstaan op het gebied van veiligheid en milieu. Steeds vaker wordt streng toegezien op een veilige bedrijfsvering en enorme ontwikkelingen op duurzaamheid. Zo zien we buiten steeds minder glaswerk en gaat wegwerpplastic natuurlijk helemaal in de ban. Een kunststofsoort die we nu veel terugzien in glaswerk is Polycarbonaat; een bijna onbreekbare kunststofsoort die vele voordelen bied over glas.

Waarom kiezen voor de Polycarbonaat bierpullen?

Zoals gezegd heeft Polycarbonaat veel voodelen boven glas; minder gevaarlijk bij ruzies, minder mogelijkheden om jezelf t snijden en gaan langer mee. Helemaal bij evenementen waarbij je het glaswerk eenmaal per jaar gebruikt is het interessant om na te denken over Polycarbonaat. Zo ook het jaarlijkse Oktoberfest. Naast de lederhosen zijn bierpullen natuurlijk onlosmakelijk verbonden met dit (van oorsprong) Duitse feest. Wanneer je kiest voor Polycarbonaat bierpullen ben je verzekerd van onbreekbare glazen die volgend jaar opnieuw gebruikt kunnen worden, hoe lomp men er ook mee omgaat. Ook zijn de pullen vaatwasbestendig!
Leuke toevoeging zijn onze shotglaasjes voor de schnaps, deze shotglaasjes hebben dezelfde vorm als onze bierpullen.

Polycarbonaat bierpullen kopen tegen de laagste prijs!

Wij kopen deze Polycarbonaat bierpullen enorm grootschalig in bij de fabrikant. Op deze manier creëren we schaalvoordelen welke weer resulteren in de garantie op de laagste prijs in de markt.
Bijkomend voordeel is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Voor 18:00 uur bestellen, volgende dag al bij je thuis!

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"