De Horeca Bazaar

Glitter face & body gel 10ml - paars

Professionele glitter make-up, zeer populair onder het festival publiek!

Glitter face & body gel paars glitter bodypaint
Voor elk feestje is er wel een leuk accessoire om je outfit compleet te maken. Nu kunt u bij ons namelijk ook deze prachtige glitter gel kopen in het paars. Deze super mooie paarse glitter gel geeft u voor de hele avond plezier want u ziet er geweldig uit, en krijgt enorm veel aandacht van stik jaloerse mensen die er net zo spectaculair uit willen zien al u zelf.

Paarse glitter gel combineren met glow in the dark verf


Deze prachtige paarse glitter gel is alleen al super spectaculair om te zien, maar bedenkt u maar is als u dit zou combineren met een onzichtbare glow in the dark verf. Deze verf licht bijvoorbeeld op in het donker. Zo glinstert u in het licht en heeft u naast het glinster effect ook nog een prachtig glow in the dark effect wanneer u in het donker bent of in de discotheek staat.

Glitter gel kopen voor in uw eigen winkel


U kunt nu ook deze prachtige glitter gel bestellen voor de verkoop vanuit uw eigen winkel! Wij van De Horeca Bazaar zullen dan dienen als uw groothandel en u kunt uw eigen klanten kennis maken met dit product van een top kwaliteit. Het is geproduceerd, getest en gekeurd in Engeland en is een kwalitatief hoogstandje!

Bestel nu uw glitter gel bij de horeca bazaar


De Horeca Bazaar doet alleen zaken rechtstreeks met de fabrikant. Wij zoeken onze fabrikanten ook zeer nauwkeurig uit op kwaliteit en veiligheid. Omdat wij rechtstreeks zaken doen met de leverancier van een product; kunnen wij ook de beste prijzen geven. Wij zijn door onze scherpe staffelprijzen ook zeer geschikt om te dienen als uw groothandel. Als u bovendien voor 15:00 besteld, heeft u uw producten morgen al in huis! (Nederland & België)
1 10 1594
9.1
1594 Beoordelingen
"Super!
Ik kwam per toeval op jullie site terecht en was meteen verkocht. Alles is erg overzichtelijk en een dag later waren alle producten geleverd. Wij hebben een top feest ge..."