De Horeca Bazaar

Glitter face & body gel 10ml - blauw

Horeca en festival gadgets voor festival organisatoren en voor particulier!

Deze opvallende glitter gel is dé nieuwe toevoeging tot ons assortiment. Deze nieuwe gezicht en lichaam gel is van een prachtige blauwe glinster kleur. Wij hebben dit product toegevoegd aan ons assortiment, omdat wij er van overtuigd zijn dat dit dé nieuwste hit is voor in clubs en discotheken voor mensen die net wat meer willen opvallen dan de rest.

Glitter gel voor op uw lichaam

Deze glitter gel is absoluut dé nieuwste feest beleving die er op de markt is, je kunt nu namelijk heel gemakkelijk deze gel op je gezicht of natuurlijk lichaam aanbrengen en daar uit de mooiste tekeningen maken die je je maar kan bedenken. Breng deze gel gemakkelijk aan op uw lichaam met bijvoorbeeld uw vinger of met een kwastje voor meer precisie. Zo zult u op elk feest boven de rest van de bezoekers uitstralen en zult u overal opvallen waar u maar komt.

Blauwe glitter gel combineren met blauwe glow in the dark verf

Deze verf is alleen al prachtig op uw lichaam, maar stelt u zich is voor dat u deze verf combineert met glow in the dark verf, zoals bijvoorbeeld glow in the dark verf neon blauw. U combineert glitter verf met oplichtende verf in het donker, u zult zo super mooi opvallen tussen alle mensen die zich niet hebben bewerkt met verf en gel.

Blauwe glitter gel kopen bij de horeca bazaar

De Horeca Bazaar doet alleen zaken rechtstreeks met de fabrikant. Wij zoeken onze fabrikanten ook zeer nauwkeurig uit op kwaliteit en veiligheid. Omdat wij rechtstreeks zaken doen met de leverancier van een product; kunnen wij ook de beste prijzen geven. Dat, in combinatie met onze scherpe staffelprijzen, maakt ons ook erg interessant voor grootgebruikers. Als u bovendien voor 18:00 bestelt, heeft u uw producten morgen al in huis! (Nederland & België)

Meer info
Minder info

Nog 28 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
Blauwe glitter make-up frozen makeup
Blauwe glitter make-up frozen makeup
Full moon party body paint
Full moon party body paint

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.93
1 10 9.1 2908
10 10