De Horeca Bazaar

Roze LED kaarsen

Creeer een unieke sfeer met de mooiste roze feestartikelen.

Themafeesten zijn de laatste jaren ongekend populair geworden. Om het huidige uitgaanspubliek te vermaken, en om u te onderscheiden van de concurrentie, zijn de themafeesten erg in trek. Veel themafeesten zijn over komen waaien vanuit het buitenland. Denk daarbij aan Oktoberfest, St Patrick's Day en natuurlijk Halloween! Maar er zijn ook themafeesten die hun oorsprong in Nederland kennen, of hier echt groot geworden zijn. De populaire pink parties zijn daar een voorbeeld van. Den aan mega events als Roze Maandag in Tilburg, de Gay Pride in Amsterdam en Roze Zaterdag, een event dat ieder jaar in een andere stad georganiseerd wordt! Daarnaast groeien het aantal "roze" horecagelegenheden ook extreem hard. Deze horecazaken richten zich vooral op de gay community. Bij de opkomst van deze pink parties hoort natuurlijk ook een toenemende vraag naar roze feestartikelen!

Roze led kaarsen en ander roze feestartikelen; altijd de laagste prijs!

Wat is er nu sfeervoller dan kaarsen?! Vooral in horecagelegenheden worden de led kaarsen erg veelvuldig gebruikt. Het feit dat deze kaarsen brandveilig zijn en ook nog eens erg lang meegaan, zorgt ervoor dat de led kaarsen mede zorg dragen voor een efficiënte en veilige bedrijfsvoering! Vanwege het feit dat wij deze led kaarsen, evenals onze andere roze feestartikelen, aanbieden tegen de laagste prijs van Nederland zorgt ervoor dat u dubbel voordelig uit bent!
Bestel uw roze led kaarsen vandaag voor 18:00 uur en u ontvangt ze de volgende werkdag a bij u in huis!

Meer info
Minder info

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2880

Super Enorm mooie dingen ontvangen goede service en vriendelijk personeel.

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

LED foam sticks multicolor

LED foam sticks, dé musthave voor ieder event! De led foam sticks zijn een sfeermaker voor bruiloften, events, verjaardagen en horecazaken!

goedkope foamsticks kopen
Slechts enkele op voorraad!
Vanaf
0,77
Per stuk
Bekijken
Led waxine kaarsen theelichtjes
Led waxine kaarsen theelichtjes

Wij gebruiken cookies