De Horeca Bazaar

Cijfer ballon goud - 97cm - Cijfer twee

Gouden cijferballonnen van een hoogwaardig folie; alleraagste prijsgarantie!

Ballonnen zijn by far de meest gebruikte feestartikelen ter wereld! Overal waar je ballonnen ziet, daar is er feest.... En andersom natuurlijk! Ballonnen vormen direct een sfeer en kleur op een feest, event of in een horecagelegenheid! Door de jaren heen zijn de gewone feestballonnen amper veranderd. Wel zijn er soorten en vormen ballonnen bijgekomen. Zo is de vraag naar de mega grote ballonnen en naar de folieballonnen enorm toegenomen de laatste jaren. Onder de folieballonnen zijn vooral de folie cijferballonnen een enorme hardloper. Wij zijn dan ook erg blij dat we deze cijferballonnen op hebben kunnen nemen in het assortiment!

Grote gouden cijferballonnen kopen voor uw event!

Grote cijferballonnen zijn razend populair. Voor bruiloften, verjaardagen en jubilea worden de folie cijferballonnen erg vaak ingezet. Vooral de gouden cijferballonnen worden erg veel verkocht. Deze grote folieballonnen een een erg mooie glans en zijn daarom ook direct een ware eyecatcher voor uw viering! Daarnaast zijn onze grote cijferballonnen van een zeer hoogwaardige folie, waardoor de cijferballonnen erg geschikt zijn om te gebruiken als helium ballonnen. Deze folie ademt niet, daardoor komt er ook geen helium vrij. Op deze manier kunt u lang van de helium ballonnen genieten! Vul ze met helium en hang het aan een van onze mooie ballongewichtjes goud.

Grote cijferballonnen kopen tegen de allerkleinste prijs van Europa!

Deze grote gouden cijferballonnen van hoogwaardig folie passen perfect in het brede assortiment feestartikelen van De Horeca Bazaar! Zoals u van ons gewend bent, bieden wij ook de cijferballonnen aan tegen de allerlaagste prijs van Nederland en zelfs de laagste prijs van Europa! Hoe wij deze laagste prijs kunnen garanderen? Heel simpel! Wij kopen deze grote gouden folie cijferballonnen enorm grootschalig in, en doen dit direct bij de fabrikant. Op deze manier creëren we schaal- en inkoopvoordelen op de cijferballonnen. Door deze dubbele voordelen kunnen we deze folieballonnen altijd erg scherp aanbieden. Een bijkomend voordeel van het grootschalig inkopen van deze cijferballonnen, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag uw grote gouden cijferballonnen kopen = morgen al bij u in huis!

Meer info
Minder info

Nog 98 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Gouden folie cijferballon 2
Gouden folie cijferballon 2

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.75
1 10 9.1 2908
10 10