Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Bestickerde LED foam sticks

Gebruik de bestickerde foamsticks als marketing instrument voor uw event!

Beschrijving

LED Foam sticks multicolor zien we tegenwoordig echt overal; op festivals, in de horeca, op bruiloften, tijdens spinning klassen, en zelfs als glow in the dark fietsenspaak. We kunnen met recht zeggen dat de led foam sticks tegenwoordig de nummer 1 party gadget zijn geworden. Deze led sticks bevatten 3 verschillende led lichtjes (rood, groen en blauw) en daarnaast ook nog eens 3 verschillende manieren om ze te laten knipperen. Uw gasten zijn er gek op! Vooral wanneer de locatie schemerig of wat donker is, komt het effect van de led foam sticks optimaal naar voren. Op het moment dat u de foam sticks in het publiek gooit, dat is het moment dat mensen fotos en filmpjes maken om deze vervolgens te delen op social media kanalen. De led foam stick geeft zonder twijfel een extra dimensie aan uw evenement!

De led foamstick als optimaal marketing instrument

De reguliere foam sticks zijn een zeer mooie en slimme toevoeging op ieder evenement. Het zorgt voor het wow-effect dat mensen bij zal blijven. U kunt nu ook kiezen voor de bestickerde foam sticks. Door de bedrukte foam sticks te kopen, eventueel in combinatie met bedrukte shotglaajes kunt u deze echt inzetten als marketing instrument of merchandise. Bij bedrukte foam sticks kunt u bijvoorbeeld denken aan de naam van een artiest op de foam stick om deze aan fans te verkopen, de naam van het festival op de foam sticks, de naam van uw horecagelegenheid op de foam sticks, etc, etc. De bestickerde foam sticks kunnen ook ingezet worden ter promotie van uw event, weer eens wat anders dan een eenvoudige flyer. De levertijd van de bestickerde LED foam sticks is afhankelijk van het aantal bestelde stuks. Dit sfeerverhogende marketinginstrument is een slimme toevoeging op ieder event! Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst nemen bij zo snel mogelijk contact met u op.

Aanlevering ontwerp stickers:
- Formaat: 35mm x 316mm
- Aan alle zijde 1 mm snijruimte (totaal 37mm x 318mm)
- Aanleveren zonder snijlijnen
- Aanleveren als PDF, AI of EPS bestand
- Minimaal 300dpi
- Optimaal is 356dpi / 140ppcm
- Opmaken in CMYK
- Indien mogelijk; vector bestand; hoogst mogelijke kwaliteit met lijnen en zonder pixels

Uw ontwerp kun u mailen naar info@dehorecabazaar.nl.

Details

Deze Led foamstick heeft de volgende eigenschappen:

- Afmetingen van 48x4cm
- Bevatten 3 led lichtjes; rood, groen en blauw
- Onderaan de foam stick zit een knopje om van flashing modus te veranderen
- Beste kwaliteit in de markt
- Langdurige brandtijd
- De led sticks geven een optimaal effect in het donker
- De bedrukking komt niet rechtstreeks op het foam, maar op een strakke transparante sticker die de gehele avond blijft kleven.
- Voorkant sticker is met een glanzende UV-lak afgewerkt, achterkant niet van een breekslit voorzien

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.