Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Tomorrowland opent concept store

Geschreven door: op 23 Sep 2015

Is dit dé nieuwe festival trend van 2016? Tomorrowland opent op 3 oktober haar eigen concept store in Antwerpen, zo meldt het Gazet Antwerpen.
Winkelgangers en festivalliefhebbers kunnen er terecht voor muziek, kleding én cocktails.Het ijzer smeden terwijl het heet is, moet Tomorrowland gedacht hebben. Het festival is populairder dan ook en dat trekken zij nu ook in de winter door. Drie maanden lang kunnen liefhebbers van het immens populaire festival hun hart ophalen in de geavanceerde concept store.
Naast de nodige merchandise artikelen, is de gloednieuwe wintercollectie Tomorrowland '15/'16 er te koop. De collectie is ontstaan vanuit een co-lab van verschillende internationale artiesten. Daarnaast is er een heuse history room. De Tomorrowland-fan leest en beleeft hier verhalen van verschillende edities Tomorrowland & world over de hele wereld.

Eerder zagen we al dat een van Nederlands bekendste winkelketens een winter festival organiseert.

tomorrowland boutique
Schrijf een reactie
Naam
E-mail
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.