De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW
13 okt 2015 | Geschreven door:

Psychopaten dol op Gin-Tonic

Het meest populaire drankje van zomer 2015 blijkt een nare bijsmaak te hebben.. Het is namelijk het favoriete drankje van psychopaten, narcisten en boosaardige persoonlijkheden.

No title

Uit onderzoek van de Universiteit van Innsbruck in Oostenrijk blijkt dat psychopaten van bittere smaken houden. Zo houden ze bijvoorbeeld meer van de smaak van radijs en selderij, en is hun favoriete drankje de ‘Gin-Tonic’. De universiteit kwam tot deze conclusie na een onderzoek met 1000 deelnemers. In dit onderzoek werden vragen gesteld over het eetpatroon en over persoonlijkheidskenmerken
De liefhebbers van deze bittere hapjes en drankjes zouden vaker alleen aan zichzelf denken in plaats van aan andere. Ook ijdelheid en plezier halen uit andermans pech behoorden tot de eigenschappen van de opvallende bitterliefhebbers.

Echter berust dit onderzoek wel éénrichtingsverkeer, de deelnemers die met een donkere persoonlijkheid een voorkeur hebben voor bittere gerechten en drankjes neigen wat naar de psychopathische kant. Maar als je van bittere gerechten houdt, hoef je nog niet perse een donkere persoonlijkheid te hebben.

Gelukkig maar..

Schrijf een reactie