Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Psychopaten dol op Gin-Tonic

Geschreven door: op 13 Okt 2015
Het meest populaire drankje van zomer 2015 blijkt een nare bijsmaak te hebben.. Het is namelijk het favoriete drankje van psychopaten, narcisten en boosaardige persoonlijkheden. thumbs_290_gin-tonic-recept_605_298_0_56
Uit onderzoek van de Universiteit van Innsbruck in Oostenrijk blijkt dat psychopaten van bittere smaken houden. Zo houden ze bijvoorbeeld meer van de smaak van radijs en selderij, en is hun favoriete drankje de ‘Gin-Tonic’. De universiteit kwam tot deze conclusie na een onderzoek met 1000 deelnemers. In dit onderzoek werden vragen gesteld over het eetpatroon en over persoonlijkheidskenmerken
De liefhebbers van deze bittere hapjes en drankjes zouden vaker alleen aan zichzelf denken in plaats van aan andere. Ook ijdelheid en plezier halen uit andermans pech behoorden tot de eigenschappen van de opvallende bitterliefhebbers. 

Echter berust dit onderzoek wel éénrichtingsverkeer, de deelnemers die met een donkere persoonlijkheid een voorkeur hebben voor bittere gerechten en drankjes neigen wat naar de psychopathische kant. Maar als je van bittere gerechten houdt, hoef je nog niet perse een donkere persoonlijkheid te hebben.

Gelukkig maar..
Schrijf een reactie
Naam
E-mail
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.