De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW
29 sep 2015 | Geschreven door:

ADE de grens over

Langzaam maar zeker komt het Amsterdam Dance Event dichterbij. Ons hele land staat in de ban van het grootste festival van de hoofdstad. Maar het lijkt erop dat er binnenkort meer landen een soortgelijk event gaan organiseren. ADE staat volop in de belangstelling van verschillende buitenlandse partijen die het evenement naar hun land willen halen.

No title

"Wij zijn inderdaad in gesprek met zes verschillende partijen" vertelt directeur Richard Zijlma aan Nu.nl. Hij kan nog geen duidelijkheid geven over welke regio's het precies gaat. De onderhandelingen staan momenteel dan ook op een laag pitje. De voorbereidingen voor ons eigen ADE zijn natuurlijk in volle gang.

Veranderingen in de Dance wereld

In de 15 jaar als directeur bij ADE heeft Zijlma grote veranderingen in the scene zien ontstaan. "Vroeger plakten DJ's hun lp's af, zodat niemand kon zien wat ze zouden draaien. De playlist was strikt geheim en de platenkoffer de grootste schatkist. Nu met de grote opkomst van het internet en social media is dat juist omgedraaid. Dj's delen met hun duizenden volgers wat zij gaan draaien."

Het ADE viert dit jaar zijn 20ste verjaardag en zal plaats vinden van 14 tot 18 oktober.

Schrijf een reactie