Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Zonnebrillen bedrukken

Zonnebrillen bedrukken heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Sowieso zijn promotie artikelen in het algemeen erg populair! Waar we voorheen nog vaak posters en flyers zagen ter promotie van een evenment, club of artiest, daar zijn promotionele artikelen de laatste jaren voor in de plaats gekomen. Van deze promo producten zijn de bedrukte zonnebrilen waarschijnlijk wel de belangrijkste en meest populaire. Zonnebrillen bedrukken is met name in de zomer natuurlijk erg aantrekkelijk. Denk aan het promoten van uw buiten evenement. De hippe festival zonnebrillen sluiten ook perfect aan bij uw doelgroep, op deze manier zorgt u met het bedrukken van zonnebrillen dus voor non stop exposure van uw merk of identiteit. U wil reclame maken gericht op jongeren? Laat deze mega populaire festival zonnebrillen bedrukken, uiteraard tegen de laagste prijs van Nederland!

Bedrukte zonnebrillen


Zonnebrillen bedrukken bedrukte zonnebri Zonnebrillen bedrukkenDirect uw bedrukte zonnebrilen online bestellen››
Bedrukte zonnebrillen tegen de laagste prijs van Nederland!


Wij leveren de bedrukte zonnebrillen tegen de laagste prijs van Nederland. Dat zeggen wij niet alleen, dat maken wij ook nog eens waar! Wij importeren de festival zonnebrillen zeer grootschalig uit China. Op deze manier creëren wij enorme schaalvoordelen bij onze inkoop. Ook de zonnebrillen bedrukken doen wij op zeer grote schaal waardoor we de prijs extreem laag kunnen houden. Vanwege de verschillende inkoopvoordelen, kunnen wij EN de laagste prijs garanderen op onze bedrukte zonnebrillen EN een goede marge overhouden waardoor we nog grootschaliger in kunnen kopen.
Voor deze prijs untu de bedrukte zonnebrillen zeker niet laten liggen!


Waarom zonnebrillen bedrukken?!


Heel simpel:

  • Wij bieden de bedrukte zonnebrillen aan met de laagste prijsgarantie;
  • Zonnebrillen bedrukken zorgt voor non stop exposure;
  • De bedrukte zonnebrillen worden gedragen binnen de doelgroep die u wil bereiken;
  • Promotie artikelen hebben bewezen meer resultaat te boeken dan flyers en posters;
  • Verschillende kleuren en snelle levertijden.

Voor vragen of extra informatie


Bent u benieuwd wat wij bij De Horeca Bazaar nog meer kunnen betekenen voor u en uw onderneming? Of heeft u hulp nodig bij uw bedrukte zonnebrillen? Wij denken graag met u mee en komen u graag tegemoet in uw behoeften. Neem contact met ons op door te bellen met telefoonnummer +31 85 536 3001
trucker caps bedrukken | plastic champagneglazen | ijsfonteinen | helium tank kopen
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.