De Horeca Bazaar

Zelftest Corona - Siemens Healthineers

Corona zelftest antigeen, CE gekeurde zelftest van Siemens. Per stuk verpakt en populair voor grote afnames!

Zelftest corona Siemens kopen Zelftest Corona Siemens Coronatest 2 Zelftest Corona Siemens Coronatest 3 Zelftest Corona Siemens Coronatest 5 Zelftest Corona Siemens Coronatest 4
Corona zelftesten worden ingezet om snel duidelijkheid te krijgen of je het COVID-19 virus bij je draagt. Door het grootschalig aanbieden van deze zelftest, kunnen we nog nauwkeuriger monitoren op COVID-19 en het (hopelijk) helemaal uitbannen.

Deze zelftest van Siemens Healthineers is goedgekeurd door het RIVM en is CE gecertificeerd. Deze zelftest bevat een handleiding in het Nederlands, Duits, Frans en Italiaans. Daarnaast heeft de verpakking een QR code. Wanneer je deze scant kun je zelf een handleiding selecteren in iedere gewenste taal.

Corona zelftest Siemens Healthineers; inhoud:


- 1x individueel verpakte testcassette
- 1x individueel verpakt wattenstaafje
- 1x individueel verpakt voorgevulde buis
- Nederlandse, Franse, Duitse en Italiaanse gebruiksaanwijzing en bijsluiter

Corona zelftest antigeen


Deze Corona zelftest van Siemens is een antigeen zelftest. Bij een antigeentest wordt met antilichamen, op een specifiek moment, de aanwezigheid van viruseiwit (antigeen) aangetoond in materiaal dat is verkregen met een uitsrijk uit de (keel- en) neusholte.
Antigeensneltesten detectere virussen bij personen met hogere virale loads en dit zijn de personen die potentieel, op dat moment, als het meest besmettelijk worden beschouwd.
9.1
1696 Beoordelingen
"Top producten!
Groot fan van de ijsfonteinen. Ontzettend goede service!"