De Horeca Bazaar

Zelftest Corona - ACON Flowflex

PRE-ORDER: uiterlijk 10/12 verzonden

Zelftest Corona antigeen ACON Flowflex thuis Zelftest COVID-19 thuistest goedgekeurd RIVM Zelftest thuistest Corona antigeen ACON Zelftest Corona goedgekeurd RIVM thuistest
Zelftesten voor Corona worden ingezet om snel duidelijkheid te krijgen of je het COVID-19 virus bij je draagt. Door het grootschalig aanbieden van deze zelftest, kunnen we nog nauwkeuriger monitoren op COVID-19 en het (hopelijk) helemaal uitbannen. De zelftesten gaan een significante bijdrage leveren aan de heropening van horeca en evenementen

Deze zelftest van ACON Flowflex is goedgekeurd door het RIVM (zie bijlage) en wordt per stuk verpakt. .

Zelftest Corona van Flowflex; inhoud:


- 1x individueel verpakte testcassette
- 1x individueel verpakt wattenstaafje
- 1x individueel verpakt voorgevulde buis
- Nederlandse & Engelse gebruiksaanwijzing en bijsluiter

Zelftest Corona antigeen


Deze Corona zelftest van ACON flowflex is een antigeen zelftest. Bij een antigeentest wordt met antilichamen, op een specifiek moment, de aanwezigheid van viruseiwit (antigeen) aangetoond in materiaal dat is verkregen met een uitsrijk uit de (keel- en) neusholte.
Antigeensneltesten detecteren virussen bij personen met hogere virale loads en dit zijn de personen die potentieel, op dat moment, als het meest besmettelijk worden beschouwd.

Corona zelftest voor thuisgebruik


De Corona zelftest is, zoals aangegeven, in het leven geroepen om nog grootschaliger te kunnen testen op mensen die het COVID-19 virus bij hun dragen. Wanneer we nog sneller kunnen ontdekken waar de besmetting zich bevindt, kunnen we het virus sneller een halt toeroepen. De Corona zelftest is er dus om mensen vaker te kunnen testen, zonder dat er druk komt op de zorg. Deze test is zeer geschikt als thuistest!
1 10 1696
9.1
1696 Beoordelingen
"Top producten!
Groot fan van de ijsfonteinen. Ontzettend goede service!"