De Horeca Bazaar

Zelftest Corona - ACON Flowflex - 300 stuks

PRE-ORDER: uiterlijk 10/12 verzonden

Zelftest Corona antigeen ACON Flowflex t Zelftest COVID-19 thuistest goedgekeurd RIVM Zelftest thuistest Corona antigeen ACON Zelftest Corona goedgekeurd RIVM thuiste
Zelftesten voor Corona worden ingezet om snel duidelijkheid te krijgen of je het COVID-19 virus bij je draagt. Door het grootschalig aanbieden van deze zelftest, kunnen we nog nauwkeuriger monitoren op COVID-19 en het (hopelijk) helemaal uitbannen. De zelftesten gaan een significante bijdrage leveren aan de heropening van horeca en evenementen

Deze zelftest van ACON Flowflex is goedgekeurd door het RIVM (zie bijlage) en wordt per stuk verpakt. .

Zelftest Corona van Flowflex; inhoud:


- 1x individueel verpakte testcassette
- 1x individueel verpakt wattenstaafje
- 1x individueel verpakt voorgevulde buis
- Nederlandse & Engelse gebruiksaanwijzing en bijsluiter

Zelftest Corona antigeen


Deze Corona zelftest van ACON flowflex is een antigeen zelftest. Bij een antigeentest wordt met antilichamen, op een specifiek moment, de aanwezigheid van viruseiwit (antigeen) aangetoond in materiaal dat is verkregen met een uitsrijk uit de (keel- en) neusholte.
Antigeensneltesten detecteren virussen bij personen met hogere virale loads en dit zijn de personen die potentieel, op dat moment, als het meest besmettelijk worden beschouwd.

Zelftest grootschalig inkopen voor horeca en evenementen!


De zelftest is in het leven geroepen zodat de wereld sneller open kan. Dit heeft niet in de laatste plaats betrekking op horeca en evenementen. Op deze locaties zal er grootschalig getest moeten worden alvorens men bezoekers toe kan laten. Wij bieden de zelftest in grote aantallen aan, en kunnen altijd uit voorraad leveren. Zoals je van ons gewend bent zijn alle bestellingen die tot 16:00 uur binnenkomen de volgende dag al in huis!
1 10 1696
9.1
1696 Beoordelingen
"Top producten!
Groot fan van de ijsfonteinen. Ontzettend goede service!"