De Horeca Bazaar

Zelftest Corona

Onze zelftesten voor Corona zijn goedgekeurd door het RIVM als thuistest. Dit betekent dat deze tests bij jezelf afgenomen mag worden zonder enig gevaar. De zelftest bevat een kort wattenstaafje.

incl BTW
excl BTW

Zelftest Corona goedgekeurd

Wij verkopen enkel dor het RIVM goedgekeurde zelftesten tegen Corona. Om het testen naar een hoger niveau te kunnen tillen, is het belangrijk dat mensen zelf een coronatest af kunnen nemen. De bekende seltesten van de teststraten zijn gebaseerd op hetzelfde principe. Het grootste verschil is dat deze goedgekeurde zelftesten per stuk verpakt zitten, een korter wattenstaafje hebben en daarmee gebruiksvriendelijker zijn dan de normale sneltest.

LET OP: zelftesten dienen goedgekeurd te worden door het RIVM, wat gebaseerd is op veiligheid om de test bij jezelf uit te voeren. Voor alle goedgekeurde zelftesten, kun je kijken op de site van de Rijksoverheid.

Met de zelftest terug op de dansvloer?

Na een jaar van afwachten, lijkt het erop dat we komende zomer weer kunnen genieten van een drankje buitenshuis. Het idee is om de zelftest in te zetten als een toegangsbewijs. Dat geldt overigens ook voor musea, pretparken, bioscopen, voetbalstadions, etc. Het zou zomaar kunnen zijn dat je een negatieve zelftest op Corona dient te kunnen overleggen van minder dan 48 uur oud bij binnenkomst van een festival of horecagelegenheid. Op deze manier zijn we er zeker van dat er geen Corona haarden ontstaan en kunnen we op een verantwoorde manier weer open kunnen.

Positieve zelftest? Wat nu?!

Wanneer je de zelftest inzet, kan het natuurlijk zijn dat je positief test, helemaal wanneer je test op basis van klachten die je hebt. Bij een positieve test is het belangrijk dat je daarna nog een PCR-test uitvoert. De betrouwbaarheid van een PCR-test ligt hoger dan die van een zelftest.

Hoe werkt een zelftest?

De zelftests die op de markt zijn, zijn de zogenaamde antigeentests. Net als bij de GGD moet er een staafje in je neus. Om het consumenten makkelijker te maken hoeft het staafje niet zo diep in de neus. Daarna gaat het staafje dan in een buisje met vloeistof, een paar druppeltjes van die vloeistof gaan vervolgens op een testuitdraai. De uitslag kun je vaak na een kwartier al aflezen.

Zelftest Corona altijd uit voorraad leverbaar!

Wij hebben de zelftesten op Corona zeer grootschalig op voorraad. Daarmee zijn we voorbereid wanneer alles weer open mag op basis van een zelftest. Wanneer je de coronatesten voor 16:00 uur besteld, zijn ze de volgende dag al bij je in huis!

9.1
Alles snel geregeld, betrokken personeel
Onze bestelling was spoed en moest bedrukt worden!! Alles ruim op tijd binnen, precies naar wens!
perfect product voor een scherpe prijs
de glow in the dark tape doet volledige aan de verwachtingen
Ik ben tevreden
Top
Goed geregeld
Keurige berichtgeving via de mail, netjes verpakt, op tijd binnen en een leuke attentie erbij.