De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX Sneeuw/schuimvloeistof PRO - klaar voor gebruik - 5L

Sneeuwvloeistof en sneeuweffecten zorgen voor die ultieme december sfeer!

MagicFX is pionier, marktleider en innovator op het gebied van belevingseffecten, sfeerproducten en special effects. In ons huidige uitgaansleven wordt beleving steeds belangrijker, mensen dienen non stop geprikkeld te worden. Dit zien we vaak met danseressen, bekende DJs, vuurwerk- en lasershows, led foam sticks, ijsfonteinen, en nog veel meer feestartikelen en party gadgets die ervoor zorgen dat gasten zich geen moment hoeven te vervelen. Echter zijn de special effects van MagicFX werkelijk onmisbaar in iedere horecagelegenheid en op ieder event! De CO2 jets, rookvloeistoffen, vlameffecten en confetti shooters zijn slechts een kleine greep uit het enorme assortiment van MagicFX. Wij bieden dit assortiment aan met de laagste prijsgarantie; als het ergens goedkoper, passen wij direct onze prijzen aan!

Sneeuwvloeistof voor een cool effect in horeca en festivals!Deze sneeuwvloeistof wordt erg veel gebruikt bij après-ski feesten of in echte feest cafés. Deze sneeuwvloeistof creëert schuim dat heel erg lijkt op sneeuw en sneeuwvlokken. Door gebruik te maken van blowers en dergelijke is ook een werkelijke sneeuwstorm na te bootsen. Het grote voordeel van deze sneeuwvloeistof is dat het schuim redelijk snel wegtrekt waardoor het ook niet gevaarlijk is voor uw gasten. Verras uw gasten met het professionele sneeuwvloeistof van MagicFX voor een zeer cool effect!

9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."