De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX Sneeuw/schuimvloeistof PRO - concentraat - 5L

Bestel deze geconcentereerde schuimvloeistof voor uw ultieme schuimparty!

MagicFx is pionier en inmiddels wereldwijd marktleider op het gebied van SpecialFX en sfeerproducten. Tegenwoordig zijn sfeer en beleving steeds belangrijker aan het worden in ons uitgaansleven; danseressen, licht- en lasereffecten, vuurwerk, led foam sticks etc worden ingezet om onze gasten non stop te entertainen. In deze show zijn de producten en effecten van MagicFX onmisbaar. Overal ter wereld staan de MagicFX CO2 jets, vlamspuiters, electric confetti cannons, etc. Dit zijn de effecten waarbij uw gasten fotos en filmpjes maken en uploaden om te laten zien hoe geweldig het is. Zodoende zorgen de special effects van MagicFX dus indirect ook voor een stukje promotie van uw horecagelegenheid of evenement. Wij bieden het assortiment van MagicFX aan met de laagste prijsgarantie!

Schuimvloeistof voor een zeer gave schuimparty!Een schuimparty is altijd leuk. Daarvoor heeft u echter wel de juiste en professionele schuimvloeistof nodig. De professionele schuimvloeistof van MagicFX is geurloos, op waterbasis en volledig hypo-allergeen. Ook heeft het het grote voordeel dat het schuim relatief snel wegtrekt zodat het totaal geen gevaar oplevert. Deze schuimvloeistof wordt heel vaak gebruikt in discotheken, in de horeca en op festivals om het ultieme schuimfeest te creëren. Waarschuw uw gasten dat het nat gaat worden en creëer een schuimparty waar uw gasten nog jaren over na zullen praten!

9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."