De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX Sneeuw/schuimvloeistof PRO - concentraat - 20L

Een must have voor het vullen van je sneeuw/schuim machine! Natuurlijk het goedkoopste bij De Horeca Bazaar!

MagicFX staat wereldwijd bekend vanwege zijn kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten en sfeereffecten. In een uitgaanswereld waar beleving steeds belangrijker wordt is het niet verwonderlijk dat de sfeerproducten en belevingseffecten van MagicFX populair zijn over de hele wereld. De CO2 guns, electric streamer cannons, rookvloeistoffen, vlameffecten en confetti gadgets zijn slechts een zeer kleine greep uit het ruime assortiment dat MagicFx te bieden heeft. Kenmerkend voor alle special effects van MagicFX is dat de effecten het wow-effect creëren onder de gasten en ervoor zorgen dat uw gasten na zullen praten over uw event. Een ander groot voordeel bij het gebruik van specials is het feit dat bezoekers sneller foto's zullen maken en posten op hun social media en zo dus indirect reclame voor u maken. Wij bieden dit innoverende assortiment aan met de laagste prijsgarantie!

Schuimvloeistof voor de ultieme schuimparty!Dit concentraat aan sneeuw-/schuimvloeistof kan bergen aan schuim voor u creëren voor de beste schuimparty ooit! Ook in het buitenland en vooral op bekende buitenlandse feestoorden is deze MagicFX schuimparty vloeistof mega populair! Naast het gebruik voor een grote schuimparty, kan dit concentraat ook dienen om een sneeuweffect na te bootsen. Voeg daar een blower oid aan toe en u creëert uw eigen sneeuwstorm! Dit concentraat is geurloos, op waterbasis en volledig hypo allergeen. Een bijkomend voordeel van deze professionele schuimvloeistof concentraat is dat het gecreëerde schuim snel wegtrekt waardoor het ook niet gevaarlijk kan worden.

9.1
2050 Beoordelingen
"Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk..."