De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX Rookvloeistof STD - lage dichtheid - 5L

Rookmachine vloeistof voor een optimale sfeer en betere lichteffecten!

MagicFX is een fabrikant gespecialiseerd in special effects en bijzondere sfeerproducten. Horeca en festivals zijn in steeds hogere mate afhankelijk van het creëren van de juiste prikkels. Door gebruik te maken van danseressen, licht-, geluid- en lasershows, festival decoratie, led foam sticks, mega led ballonnen en nog veel meer feestartikelen zijn tegenwoordig onderdeel van een grote show die mensen van begin tot eind moet boeien. De producten van special effects van MagicFx mogen zeker niet ontbreken in deze show. Dat is ook de reden dat MagicFX wereldwijd bekend staat vanwege zijn inventiviteit en kwaliteit voor iedere horecagelegenheid of evenement. Wij zijn dan ook zeer trots om als officiële zakenpartner van MagicFX te mogen fungeren.

Rookmachine vloeistof voor een optimale sfeer en betere lichteffectenHet gebruik van rookvloeistof is erg populair in de horeca en op evenementen. Het mist effect zorgt voor een gezellige sfeer en door de nevel komen lichtbundels en lichteffecten beter naar voren. Deze MagicFX rookvloeistof met lage dichtheid geeft een licht nevelig effect. Wij verkopen deze rookvloeistof vooral erg veel aan horecagelegenheden en evenementen.

Wij verkopen MagicFX rookvloeistof in kannen van 5 liter tegen gegarandeerd de laagste prijs van Nederland. Ook hanteren wij een kwantiteitsstaffel om onze rookvloeistof nog goedkoper in te kunnen kopen

9.1
1947 Beoordelingen
"altijd feest
fijne produckten , sfeerverhogend en gezellig"