De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX Rookvloeistof STD - hoge dichtheid - 5L

Rookvloeistof voor een sfeervol neveleffect in uw horecagelegenheid of festival!

MagicFX staat bekend om zijn hoge mate van creativiteit. De sfeereffecten en belevingsproducten van MagicFX zijn basis ingrediënten voor een succesvolle horeca avond, feest of festival. CO2 jets, confetti kanonnen, vlameffecten, rook- en misteffecten, CO2 guns en nog veel meer producten en effecten om het wow-effect onder uw gasten te creëren. Wereldwijd is MagicFX marktleider op het gebied van deze producten. Wij zijn dan ook zeer trots om als officiële zakenpartner de producten en effecten van MagicFX te verkopen. Uiteraard verkopen wij ook de producten en effecten van MagicFX met de laagste prijsgarantie!

Sfeervolle neveleffecten met rookvloeistof van MagicFX!Deze standaard rookvloeistof van MagicFX is van een goede kwaliteit. Deze rookvloeistof heeft een zeer hoge mistdichtheid waardoor het effect enorm groot is. De rookvloeistof wordt door middel van een rookmachine de zaal of ruimte in gespoten en verspreidt zich vrijwel direct door de gehele ruimte, het zakt dus niet naar de grond of de oppervlakten. Deze misteffecten zijn enorm populair onder horeca eigenaren en festival organisatoren. Ten eerste creëert dit enorm veel sfeer in een horecagelegenheid, discotheek of op een festival. Ten tweede zorgt de mistige ruimte ervoor dat de lichtbundels van uw richtapparatuur en lichtshows veel beter naar voren komen en beter als lichtbundel te zien blijven. Het mistige effect zorgt dus zowel direct als indirect voor een bovengemiddelde sfeer tijdens de avond of op uw event.

9.1
2050 Beoordelingen
"Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk..."