De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX Rookvloeistof PRO - hoge dichtheid - 5L

Langhangende professionele rookvloeistof voor een optimale sfeer!

MagicFX is DE partij voor special effects, sfeerproducten en belevingseffecten. Steeds vaker zien we danseressen, prachtige decors, licht- en lasershows, vuurwerk, bergen led foam sticks, ijsfonteinen, mega grote (led) ballonnen en nog veel meer (led) party gadgets; alles om de gasten optimaal te vermaken. Daarin zijn de producten en special effects van MagicFX werkelijk onmisbaar. MagicFX is wereldwijd vertegenwoordigt in de horeca, op festivals en andere evenementen om het wow-effect te creëren onder het uitgaanspubliek en mensen na te laten praten over uw event. Bij het inzetten van de special effects, dat is het moment dat uw gasten foto's en filmpjes maken om deze vervolgens te delen op social media. Op deze manier helpt MagicFx u indirect met uw reclame! De Horeca Bazaar biedt de producten en special effects van MagicFX aan tegen gegarandeerd de laagste prijs van Nederland. Komt u deze producten ergens anders goedkoper tegen? Meld het ons en wij verlagen onze prijzen!

Rookvloeistof met hoge rookdichtheid voor een perfecte sfeer!Rookvloeistof en rookeffecten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de horeca en bij evenementen. De rokerige ruimte zorgt voor een knusse sfeer, geeft de authentieke kroegensfeer na het rookverbod, maar vooral zorgt het misteffect ervoor dat de lichtbundels beter te zien zijn. Voor een optimale lichtshow zijn deze rookeffecten dus cruciaal. Het grote verschil van deze professionele MagicFX rookvloeistof ten opzichte van onze standaard rookvloeistof zijn de hoge kwaliteit glycols. Deze hoogwaardige glycols zijn minder vettig waardoor er minder residu achterblijft in de slangetjes van de rookmachine. Ook geven deze glycols een mooier en meer helder rookeffect.

9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."