De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Magic FX Mist vloeistof PRO - Oliebasis - 5L

Mistvloeistof voor een laaghangend misteffect in horeca of events!

Beleving, sfeer en special effects zijn cruciaal voor het succes van een horecagelegenheid, festival of ander evenement. Steeds meer wordt er ui de kast gehaald om het publiek te vermaken; laser shows, danseressen, prachtige decors, top of the bill decoratie, foam led sticks, breek armbandjes en tal van andere feestartikelen en party gadgets moeten zorgen voor het ultieme effect. Onder deze special effects zijn de sfeerproducten en belevingseffecten van MagicFX onmisbaar. De CO2 guns, confetti cannons, rookeffecten, vlammen jets; dit is slechts een kleine greep uit het zeer diverse en kwalitatief hoogstaande assortiment van MagicFX. Deze special effects zorgen voor verrassingseffecten waar men zo naarstig naar op zoek is. Gelukkig blijft MagicFX non stop innoveren om tegemoet te blijven komen aan de veranderlijke wensen van het uitgaanspubliek. De Horeca Bazaar biedt de sfeerproducten en belevingseffecten van MagicFx aan met de laagste prijsgarantie.

Haze vloeistof voor sprookjesachtige misteffecten!Deze professionele haze vloeistof van MagicFX geeft een zeer bijzondere twist aan uw horecagelegenheid of festival. Deze mistvloeistof blijft laag aan de grond waardoor een mysterieus en sprookjesachtig effect ontstaat. Dit product is gemaakt op oliebasis voor een zeer mooi effect. Deze mistvloeistof is te gebruiken in combinatie met een haze rookmachine. Naast horecagelegenheden en evenementen wordt dit misteffect vaak toegepast tijdens bruiloften, attractieparken of verschillende spookachtige evenementen. Creëer ongeloof bij uw gasten door gebruik te maken van het prachtige misteffect.

9.1
2050 Beoordelingen
"Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk..."