De Horeca Bazaar

Sparkular - koud vuur huren

Maak jouw evenement onvergetelijk met het koude vuur van de sparkular!

De sparkular is de nieuwste uitvinding op het gebied van special effects! De sparkular is de laatste tijd enorm in opkomst en dat is niet zo gek ook. Buiten het feit dat de sparkular een super tof effect geeft en bijdraagt aan de totale beleving van een evenement, is dit koude vuur ook volledig vergunningsvrij. Deze indoor ijsfontein zijn 100% veilig doordat het geen brandgevaar met zich meebrengt. Je hoeft er dus geen rekening mee te houden om de sparkular op een veilige plek te zetten, uit de buurt van je gasten. Dit is alleen maar ideaal zodat je gasten deze gave sfeer van dichtbij kunnen en mogen meemaken.

Hoe kan je het koude vuur van de sparkular het best inzetten?

De sparkulars zijn misschien ook wel zo populair aan het worden omdat deze multifunctioneel inzetbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan verschillende feesten, festivals, openingen, et cetera, waar deze ingezet kunnen worden. Doordat er voor de sparkular geen vergunning nodig is, kan je gemakkelijk de keus maken om deze in te zetten. Bij kleine evenementen kan je twee sparkulars gebruiken maar bij grote optredens zijn wellicht vier sparkulars meer gepast. Bij De Horeca Bazaar geven we je verschillende opties om de sparkulars te huren. We kijken naar jouw wensen en hoe we deze het best kunnen realiseren! Mocht je interesse hebben om de sparkulars te huren? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder! Zoals je wellicht al had gezien, zijn er meerdere mogelijkheden om special effect bij ons te huren, denk bijvoorbeeld aan de Confetti Blaster Plug & Play en de MagicFX swirl fan XL. Al deze producten dragen bij aan de totale beleving van jouw evenement, feest, opening of festival!
sparkular koud vuur huren sparkular koud vuur kopen goedkope sparkular koud vuur sparkular indoor ijsfontein sparkular kopen huren koud vuur Paaspop sparkular koud vuur kopen
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."