De Horeca Bazaar

MagicFX swirl fan

Blaas het dak eraf met deze confetti swirl fan!

Magicfx swirlfan confetti swirl fan huren confetti verhuur
Wat is nou mooier dan een wolk confetti die langzaam naar beneden dwarrelt? Een enorme wolk confetti die langzaam naar beneden dwarrelt! Dit effect creëer je met de swirl fan van MagicFX. De afgelopen jaren is de beleving van de consument centraal komen te staan en een simpel feestje is niet meer genoeg om het te doen slagen. Maar hoe zorg je nou voor de beste belevenis? Dat is een combinatie van verschillende dingen. Één van deze dingen is confetti! Confetti is een enorme sfeertoevoeggeer aan een event. Het beeld is grandioos en laat een indruk achter bij de gasten!

De MagicFX swirlfan huren

Nu snappen we dat een swirl fan een hele investering kan zijn. Daarom hebben we naast de optie van het kopen, ook nog deze optie om hem te huren! Op deze manier bespaar je geld en krijg je toch het beste effect op je event! Deze sfeermaker is samen met een aantal ander sfeer artikelen echt een must op je event! Zo kan je je confetti wolken perfect combineren met onze LED foamsticks of onze rookvloeistoffen, zodat de gast één geheel beeld krijgt. Daarnaast staan deze beelden natuurlijk perfect op de aftermovie! Dit is dan weer goede reclame voor het volgende jaar.

De MagicFX swirl fan en andere feestartikelen tegen de laagste prijs

Naast deze swirl fan hebben we dus nog veel meer sfeerartikelen. En laat het nou net zijn dat deze stuk voor stuk, allemaal de laagste prijsgarantie hebben! Dit betekend dat wanneer je bij ons wat besteld, je altijd de laagste prijs hebt die er op dat moment op de markt is. Zie jij iets anders dan dat wij beweren? Geef even een seintje en we passen het direct aan en matchen jou het verschil.
9.1
1632 Beoordelingen
"Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!"