De Horeca Bazaar

MagicFX swirl fan XL

Nóg meer power nodig? Nóg meer confetti de lucht in? Dan is de XL versie iets voor jou!

Een knal met confetti die met een vaart de lucht in schiet is niet altijd nodig. Soms heb je een evenement waar je langzaam de confetti naar beneden wilt laten komen zonder gehoor. Dan is deze swirl fan XL perfect voor jouw event! Met de swirl fan XL creëer je een stille flow aan confetti. Deze "flow" kan je zelf harder of zachter laten gaan. Je kan dus helemaal zelf bepalen wat het effect wordt!

MagicFX swirl fan XL voor verschillende gelegenheden!

De swirl fan XL van MagicFX is voor veel gelegenheden perfect geschikt! Je kan deze swirl fan namelijk compleet zelf customizen tot je zelf wilt. De verschillende snelheden van de confetti de lucht in blazen geeft al een compleet ander effect. Daarbij kan je zelf nog bepalen wat voor soort confetti je in deze swirl fan XL doet. Kies je bijvoorbeeld voor confetti van papier of voor de confetti in de metallic variant? En welke kleur? Volledig naar jouw smaak! Kortom, je kan met deze prachtige swirl fan XL het zo mooi maken als je zelf wilt. Een perfecte sfeer dus! En wil jij je event nóg meer sfeer geven? Deel dan bijvoorbeeld LED foamsticks uit aan het publiek. Jouw crowd veranderd dan in één grote licht zee!

Special effect huren bij De Horeca Bazaar

Bij ons kan je dus tegenwoordig naast de confetti kanonnen en CO2 effecten, ook de benodigde hardware huren! Dit bieden wij aan om de klant het gehele pakket in één te kunnen bieden. Daarbij bieden wij niet alleen op ons gehele assortiment feestartikelen de laagste prijsgarantie aan, maar ook bij onze verhuur afdeling ben jij verzekerd van de beste prijs! Dus twijfel niet meer, en huur je special affect bij De Horeca Bazaar.
swirl fan XL huren special effects swirl fan huren special effects
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."