De Horeca Bazaar

MagicFX powershot huren

Wil je pas echt een compleet confetti spektakel? Huur onze powershots!

Dj's over de hele wereld werken met confetti. En de grootste dj's eisen soms zelfs de producten van MagicFX zoals deze powershots. Dit komt omdat deze zo deugdelijk en makkelijk in gebruik zijn. Met 1 druk op de knop schiet jij de confetti kanonnen tegelijk van een afstand af! Zo kan je je confetti shot perfect timen en zorgen dat de beleving op z'n best is.

Powershots in gebruik

Je hebt keuze tussen de 50 cm en de 80 cm confetti kanonnen. Deze zijn beide in streamers te verkrijgen. Let op: je hebt natuurlijk wel de elektrische kanonnen nodig. Wanneer je bij ons 2 powershots huurt kan je de twee verbinden met de link kabel. Deze kabel heeft een lengte van 10 meter. Je kan de powershots dus 10 meter uit elkaar zetten! En dan nog vuren ze precies tegelijk af. Met de effect'ivator1 kan je met 1 knop de confetti kanonnen activeren.

De beste special effects huur je bij De Horeca Bazaar

Zoals je gewend bent bij De Horeca Bazaar heb je op alle producten de beste prijs van Nederland. Nou zou je kunnen denken dat dit bij het verhuur gedeelte anders ligt... Maar dat is het dus niet! Ook op onze huurproducten bieden we jou de laagste prijsgarantie! Het idee van verhuren is ontstaan bij onze klanten. We kregen vaak de vraag of we naast onze confetti kanonnen ook de benodigde hardware verhuurden in plaats van verkochten. Dit was voorheen nog niet het geval. Daar zit nu dus verandering in!
magicfx powershot huren Powershot special effects huren
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."