De Horeca Bazaar

MagicFX confetti gun huren

Blaas jij je gasten stijl achterover van verbazing met deze te gekke confetti gun?!

confetti gun armed magicfx confetti gun huren confetti gun huren magicfx
Wat is nou gaver dan wanneer je op een festival staat te dansen en een van de Mc's komt aan met een machtig uitziende confetti gun! Hij zwaait er een paar keer mee en precies op de drop haalt die de trekker over. Drie elektrische confetti kanonnen met een lengte van 80 cm (of 50 cm) vuren allemaal tegelijk af. Een enorme wolk confetti vliegt de lucht in en dwarrelt langzaam naar beneden, intussen zwaait iedereen met LED foamsticks heen en weer.... de crowd veranderd in een zee van licht! Het publiek gaat helemaal los! Hier wordt sowieso nog lang over nagepraat.

De confetti gun en de mogelijkheden

Bij De Horeca Bazaar heb je nu dus ook de mogelijkheden om special effects te huren. Een van deze ontzettend gave special effect is deze confetti gun. De confetti gun is met zijn mogelijkheid tot 3 kanonnen tegelijk af te vuren, een van de beste manieren om handmatig confetti af te vuren! Wanneer je deze confetti gun bewapend met 3 80cm kanonnen heb je een behoorlijke vuurkracht in je handen! Deze gun wordt dan ook vaak gebruikt in grote zalen zoals stadions, maar ook op grote festivals waar vanaf het grote podium een krachtig schot wordt gelost.
9.1
1594 Beoordelingen
"Super!
Ik kwam per toeval op jullie site terecht en was meteen verkocht. Alles is erg overzichtelijk en een dag later waren alle producten geleverd. Wij hebben een top feest ge..."