De Horeca Bazaar

Confetti Blaster Plug & Play

Erg makkelijk te gebruiken confetti kanon voor een overweldigend confetti effect!

Confetti kanon verhuur Confetti Blaster verhuur Confetti kanon goedkoop
Confetti effecten en andere Special effects zitten enorm in de lift! Met de opkomst van grootschalige evenementen en outdoor feestjes zijn ook de Special effects steeds belangrijker en populairder geworden. De confetti effecten zijn daar waarschijnlijk de meest populaire Special Effects. Waarom? Omdat confetti staat voor feest en feest staat voor confetti. Voor de verkoop is het confetti kanon zeer populair. Wij hebben echter ook een verhuur afdeling met confetti effecten, voor wanneer u eenmaal groots uit wilt pakken.

Confetti blaster plug & Play voor een prachtige confetti regen


Deze confetti blaster is waarschijnlijk het meest populaire product in onze verhuur afdeling. Een van de redenen is dat deze confetti blaster zeer makkelijk te gebruiken is. De naam zegt het al: Plug & Play. Dat is ook de reden dat deze confetti blaster zo enorm populair is, je hebt geen verstand nodig van machines of elektronica. Je stop losse confetti of losse streamer in de confetti blaster, stopt de kabel in het stopcontact en de confetti blaster is al klaar voor gebruik. Een kind kan de was doen! Met een druk op de knop wordt de confetti daarna het publiek in gespuugd.... Een prachtig moment om te zien!

Confetti blaster huren tegen de laagste prijs van Nederland!


De Horeca Bazaar staat bekend om het feit dat wij al onze feestartikelen verkopen tegen de laagste prijs van Nederland. dat geldt ook voor onze verhuur! Bij de verkoop van onze confetti, kregen wij erg vaak de vraag of wij ook de hardware konden leveren. Dat konden we, echter alleen in de verkoop. Vaak is de investering dan te groot voor een paar events per jaar. Dan wordt huur interessanter. Omdat wij natuurlijk graag een totaalpakket willen verkopen/verhuren, hebben we sinds kort ook confetti effecten in de verhuur.
Bij interesse in onze confetti blaster Plug & Play, vraag dan gerust een offerte bij ons op. Wij garanderen de laagste prijs van Europa!
9.1
1632 Beoordelingen
"Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!"