Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Verhuur & verkoop special effects › Verhuur special effects

7 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Huur hier jouw special effect voor jouw evenement!

Wij hebben vaak de vraag gekregen of we onze fantastische special effects van MagicFX ook verhuren aan onze klanten. Vroeger was dit helaas nog niet mogelijk, maar daar is nu verandering in gekomen! Nu verhuren we onze prachtige producten, van dé koploper op het gebied van special effects, ook aan onze fantastische klanten!

Verhuur special effects


Zijn de handmatige confetti kanonnen gewoon niet meer voldoenden voor jouw event? Wil jij een nog groter effect meegeven aan je klant? Dan zit je hier goed! Huur bijvoorbeeld een confetti gun waar wel 3 confetti kanonnen in kunnen! Op deze manier blaas je een gigantische wolk over het publiek heen en creëer je prachtige beelden! Deze confetti kanonnen zijn natuurlijk ook te koop onze website. We hebben een breed aanbod aan verschillende soorten en kleuren. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen tussen streamers of confetti! Daarnaast heb je ook nog is de mogelijkheid om tussen papier en metallic te kiezen. Metallic confetti/streamers hebben een mooie glans over zich heen waardoor het licht zich hier extra mooi op weerkaatst. Naast het verhuur van confetti kanonnen hebben we ook een aanbod van rookvloeistoffen voor rookmachines, perfect om het arsenaal aan te vullen!

Verhuur special effect bij De Horeca Bazaar

Wanneer je bij ons de hardware huurt van MagicFX is er geen gedoe! Kies jouw product uit en vraag een offerte aan! Dan ontvang je snel een antwoord met de kosten en benodigdheden. Vervolgens, als alles in orde is, wordt jouw product naar je opgestuurd. Na gebruik stuur je deze simpelweg weer naar ons terug. Kortom: geen gedoe en snelle handeling!

aanvullende sfeerartikelen

Naast de hardware die we verhuren, hebben we nog een veel groter assortiment aan sfeerproducten voor jouw feest! Zo zijn de LED foamsticks ontzettend populair op festivals en worden inflatables ook meer dan regelmatig het publiek in gegooid. Al deze producten zorgen samen voor een fantastische belevenis op je feest of festival!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.