Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Verhuur & verkoop special effects › UV Blacklights

4 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

De beste UV lampen en Blacklights kopen tegen de laagste prijs van Nederland!

UV en Led Blacklights worden erg veel gebruikt. In veel verschillende beroepsgroepen en disciplines is het gebruik van UV lichten erg populair. Iedereen kent natuurlijk de politieseries waarin de blacklight gebruikt wordt om sporen van bijvoorbeeld bloed te traceren. De Horeca Bazaar richt zich op de entertainment business en daarom zullen we ook enkel het gebruik van de blacklights in de horeca, op evenementen en op andere feestjes bespreken en toelichten.

Waarom worden UV Blacklights gebruikt?

We spreken altijd over UV (ultraviolet) lichten als synoniem voor een blacklight. Er zijn echter ook blacklights met led verlichting, ook deze hebben wij in ons assortiment. De Blacklights worden in de horeca, op festivals en ook steeds meer op privéfeestjes (bijvoorbeeld kinderfeestjes) gebruikt voor een zeer mooi effect. De enorme toename in de populariteit van de UV blacklights gaat hand in hand met de enorme toename van de glow in the dark feesten, de neon partys en de mogelijkheden daarvan. Zo zijn onze shotglaasjes fluoriserend geel 2cl of glow in the dark verf & SFX make-up speciaal ontwikkeld om licht te geven onder een UV lamp of andere Blacklight. De beleving die voortkomt uit de verlichting en lichtgevende items is enorm! In het uitgaansleven wordt beleving steeds meer een kernwoord en de UV Blacklight steeds meer een essentieel onderdeel van deze beleving!

UV Blacklights; hoe werken ze?

UV lichten en blacklights worden vaak als synoniem in een adem genoemd. Echter is het zo dat de UV Blacklight een bepaald soort blacklight is, zo is bijvoorbeeld ook de LED blacklight enorm populair. Wij bieden u een zeer breed assortiment aan blacklights aan, welke op verschillende manieren werken, echter allemaal zeer makkelijk in gebruik te nemen. We hebben Blacklights die gewoon in een standaard E-27 fitting gedraaid kunnen worden. Deze UV Blacklight pitjes zijn enorm populair voor verjaardagsfeestjes en andere prive feestjes vanwege zijn gebruiksgemak. Daarnaast hebben we ook krachtigere LED Blacklights, deze zijn meer geschikt voor horecagelegenheden en kleine festivals. We adviseren deze grotere Blacklights dan ook ergens standaard neer te hangen in plaats van de UV lamp constant te verhangen. De UV lampen werken verder zeer eenvoudig; stekker in het stopcontact en klaar is kees. Door het UV licht of de LED Blacklight verlichting lichten fluorescerende producten en feestartikelen enorm mooi op en geven een prachtig effect aan uw feest!

UV lampen en Blacklights kopen bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar biedt u een zeer uitgebreid assortiment UV verlichting en Blacklights; van feestje tot mega festival, wij bieden u de meest geschikte Blacklight. En dat is niet alles. Wij garanderen u de laagste prijs van Nederland voor ons gehele assortiment Blacklights maar ook onze andere feestartikelen en party gadgets! Hoe dat kan? Ten eerste kopen wij al onze UV lampen en Blacklights direct in bij de bron, bij de fabrikant. Dit zorgt ervoor dat de prijs niet omhoog gaat vanwege de dure tussenhandel. Ten tweede kopen wij deze UV lampen en Blacklights dusdanig grootschalig in, dat we enorme schaalvoordelen genereren op onze inkoop. Deze twee inkoopvoordelen geven we terug aan onze klanten door de laagste prijs in de markt te bieden. Op deze manier bent u bij ons voor al uw feestartikelen en party benodigdheden altijd aan het juiste adres. De Horeca Bazaar is DE one stop shop voor uw feest, horecagelegenheid of festival! Vanwege het feit dat wij onze producten zo grootschalig inkopen, kunnen we alle producten ook nog eens uit voorraad leveren. Hierdoor kunnen wij onze 24-uurs service waarmaken; uw UV lamp of Blacklight vandaag voor 16:00 uur kopen = de volgende dag al in huis!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.