De Horeca Bazaar

MagicFX Swirl Fan XL confetti machine

MagicFX Swirl Fan XL voor een chique maar grootse confetti douche!

MagicFX is de pionier, marktleider en innovator op het gebied van speciale effecten voor horeca en evenementen. Deze wereldwijd bekende producent richt zich op het kernwoord van ons huidige uitgaansleven; beleving. Horecaeigenaren en evenementenorganisatoren hebben vaak veel te bieden: danseressen, licht- en geluidshows, lasershows, vuurwerk, bekende DJs, glow in the dark producten, led foamsticks, ijsfonteinen, etc. In dit kader kunnen we echter niet om het assortiment van MagicFX heen. Van CO2 geweren tot schuimparty vloeistoffen en van vlammen jets tot electric confetti cannons; deze producent heeft alles wat de hedendaagse feestganger aan special effects en verrassingselementen wil zien. Deze innovatieve producten en effecten zorgen ervoor dat men zich in een fantasiewereld waant. Wij zijn dan ook erg trots dat we kunnen zeggen dat we officieel zakenpartner (en bovendien groot fan) zijn van MagicFX en dit buitengewone assortiment aan kunnen bieden met de laagste prijsgarantie!

Swirl Fan confetti apparaat; voor tv producties, theater en modeshows


Licht- en geluidseffecten zijn basis voor een goede horecagelegenheid of festival. Confetti mogen we eigenlijk ook steeds meer tot de basis van ieder feest of evenement rekenen; zonder confetti is er geen feest! Er zijn al erg veel confetti gadgets voorbij gekomen die met veel bombarie een zeer grote hoeveelheid confetti of streamer de lucht in knallen en zorgen voor een schrik/verrassingseffect onder uw publiek. Daarin onderscheid deze Swirl Fan XL zich heel erg goed; dit confetti apparaat is (net als de standaard Swirl Fan) erg stil in zijn gebruik en geeft een confettiregen die rustig naar beneden komt dwarrelen in plaats van een ware confetti explosie. Vanwege zijn chique en rustige effect wordt dit confetti effect erg veel ingezet tijdens televisie opnames, theater producties en modeshows. De confetti show afkomstig van een Swirl Fan zien we vaak tijdens de afsluiting van een evenement of een bepaalde uitreiking. Het schrikeffect is minder maar het effect des te mooier!
De kwantiteit van confetti uit de Swirl Fan XL is onder andere afhankelijk van de hoeveelheid stroom die dit confetti apparaat toegevoerd krijgt. Het is dus mogelijk om de Swirl Fan (zowel de standaard als de XL versie) aan een dimmerpack te koppelen en via DMX paneel te bedienen. Voor een chique en kwalitatief hoogwaardige show is de Swirl Fan XL erg goed te gebruiken. Hij is makkelijk op te hangen in het epicentrum van het beoogde confetti effect, aansluiten en uw confetti show kan beginnen. Middels de los verkrijgbare G-haken is de Swirl Fan XL makkelijk te bevestigen aan een truss.
Swirl Fan XL Confetti kopen magicfx confetti kanon MagicFX confetti Swirl Fan XL confetti MagicFX confetti Swirl Fan XL confetti Swirl Fan XL confetti effect MagicFX
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."