De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX Swirl Fan confetti machine

MagicFx Swirl Fan voor een glamorous confetti regen

Onze uitgaanswereld is volop in beweging, verwachtingspatronen worden hoger en hoger en festivals en horecagelegenheden boksen tegen elkaar op om de beste en meest vernieuwende sfeer neer te zetten. Van danseressen tot dikke lasershows en van vuurwerk tot ladingen led foam sticks; alles dient op en top geregeld te zijn zodat het kritische uitgaanspubliek zich geen seconde hoeft te vervelen. Dat is iets waar MagicFX al sinds jaar en dag voor zorgt. De producten en special effects van MagicFx veranderen iedere horecagelegenheid of festival in een wondere wereld waar men even kan ontsnappen aan de realiteit van de dag. CO2 geweren, confetti shows, vlammen jets, nevel- en rookvloeistof, streamer cannons en nog veel meer vernieuwende gadgets om een party onvergetelijk te maken. Deze alom bekende special effects fabrikant zorgt ervoor dat uw gasten met open mond naar het podium blijven kijken en foto's en video's van uw event op social media verspreiden. Wij bieden het snel vernieuwende assortiment van MagicFX aan met de laagste prijsgarantie!

MagicFX Swirl Fan voor een "rustige" confetti-regenOndanks het feit dat het gebruik van confetti al heel erg oud is, is het nu populairder dan ooit tevoren. Vooral de mogelijkheden en verschillende vormen om confetti te gebruiken is echt hard aan het toenemen. MagicFX speelt daar ook goed op in door steeds vernieuwende gadgets te ontwikkelen waardoor confetti gebruik nooit saai zal worden. Waar de andere confetti producten inspelen op het verrassingseffect en met een harde knal geïntroduceerd worden, daar creëert de Swril Fan juist een zeer rustig confetti effect. Deze confetti regen wordt erg vaak ingezet voor modeshows, tv uitzendingen, theater en andere partijen die een glamour look willen neerzetten. Dit geeft een rustig effect en is een ware lust voor het oog. De Swirl Fan is erg makkelijk op te hangen (met behulp van de los te verkrijgen G-haken) centraal boven het punt waar u de confetti regen zou willen zien, stroom aansluiten en de Swirl Fan is direct klaar voor gebruik. De output van de Swirl Fan is ook afhankelijk van de stroomhoeveelheid die hij toegediend krijgt. Het is ook mogelijk om de Swirl Fan via DMX aan te sturen omdat u ook een dimmerpack kunt aansluiten.
De Swirl Fan kan gevuld worden tot 1 kilo confetti en door de aanwezige ventilator wordt de confetti gedoseerd verspreid. de ventilator maakt haast geen geluid wat de Swirl Fan dus ook geschikt maakt voor theater producties of televisie opnames. De Swirl Fan is dus zeer geschikt voor een hoge kwaliteit confetti regen.

9.1
2147 Beoordelingen
"goede service
Goed assortiment tegen prima prijzen. Supersnelle levering"