De Horeca Bazaar

MagicFX Super blaster

MagicFX Super Blaster voor confetti effecten van zeer hoog niveau!

Het hedendaagse uitgaanspubliek wil non stop vermaakt worden; entertainment, prikkels en sfeer zijn sleutelwoorden voor een succesvolle avond in de horeca of festival. Mensen willen zich even in een andere wereld wanen. Daar wordt vaak op ingespeeld door middel van sexy danseressen, prachtige decors en decoraties, laser- en lichtshows, massa's led foam sticks, glow in the dark producten en nog vele andere party gadgets moeten ervoor zorgen dat gasten zich geen seconde vervelen. De belevingsproducten en sfeereffecten van MagicFX zijn daarbij werkelijk onmisbaar. De CO2 jets, confettishooters, vlammenjets, CO2 guns, rook- en mistvloeistoffen en streamer cannons zijn slechts een kleine greep uit het wereldwijd populaire assortiment van MagicFX. Deze marktleider op het gebied van special effects staat voor kwaliteit en inventiviteit. Deze producten zorgen voor het kippenvel moment onder uw gasten en dat er foto's en filmpjes op social media gedeeld worden. Bij De Horeca Bazaar blijft u op de hoogte van het snel groeiende assortiment van MagicFX en koopt u deze met de laagste prijsgarantie!

Wonderlijke confetti show met de MagicFX Super Blaster!


Confetti en feest zijn al sinds jaar en dag een op een met elkaar verbonden; waar confetti is, daar is het feest en andersom! Echter heeft de manier waarop confetti gebruikt wordt wel een evolutie ondergaan de laatste tijd, vooral door de inventiviteit van MagicFX. Zo zijn de shooters en Power shots ideaal om een confetti show neer te zetten. Wanneer de wens er is om grote hoeveelheden gelijktijdig de lucht in te schieten is de Super Blaster wellicht een betere optie. De Super Blaster kan hoogtes van 15 meter halen en is dan ook geschikt voor grotere discotheken, hallen, events of festivals. Iedere horecagelegenheid, festival of event kan eigenlijk niet meer om de confetti effecten van MagicFX heen. Laat uw publiek betoverd achter en zorg voor het confetti effect dat het beste bij uw gelegenheid past.
Deze super blaster werkt op CO2 gas en kan daardoor dus een zeer krachtige inspanning leveren. Ook aan vervoer en transport van de Super Blaster is gedacht; alles zit netjes in een mega degelijke flight kist om transport te vergemakkelijken en beschadiging te voorkomen. De Horeca Bazaar biedt dit fantastisch confetti effect aan met de laagste prijsgarantie!
magicFX Confetti kanonnen shooters MagicFX Super Blaster confetti effect Super Blaster MagicFX cobfetti show
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."